• Kidsproof.nl
  • Bezoek Kidsproof Vakantie
  • Bezoek Kidsproof Plus

AquaZoo LeeuwardenTerug naar het overzicht

Ga op ontdekkingstocht in dé dierentuin van het Noorden.
Trek je wandelschoenen aan en doe je backpack om, het is tijd voor avontuur! Kom van alles te weten over bijzondere dieren tijdens een spannende reis door het dierenpark. Loop samen met de pinguïns over het strand, wandel door het gebied van de ringstaartmaki's en sta oog in oog met de Amoertijgers en hun welpen.

Ga via boomstammen over slootjes, steek met een trekvlot het moeras bij de kangoeroes over en spring van de ene steen naar de andere. Houd jij je voeten droog? Ook is er een roeivijver en zijn er verschillende speeltuinen. Er is zelfs een gigantische air-trampoline om je helemaal op uit te leven.

Ouders kunnen ondertussen lekker genieten op het terras met een hapje en een drankje. Jouw ontdekkingstocht start in AquaZoo Leeuwarden!Klik op de roze websitebutton voor meer informatie!

Na deze onvergetelijk dag nog even eten in de buurt? Check onze kidsproof uit eten tips!

Aqua Zoo

De Groene Ster 2
8926 XE Leeuwarden
Openingstijden Kijk voor de openingstijden op de website. Prijs Kijk voor de kosten op de website. Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & inspiratieAlle blogs

Uitgelicht

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Krijg jij onze maandelijkse nieuwsbrief al? Deze staat iedere keer bomvol met toffe uitjes. De eerstvolgende is de Zomervakantie special.

Hebben jullie ook zo'n zin in deze tips?

Schrijf je hier in!