Familiepark NienoordTerug naar het overzicht

Kom met je hele familie naar het Familiepark Nienoord in Leek voor een gezellige dag!
In Leek zit Familiepark Landgoed Nienoord, waar het hele gezin geniet. Met in het Familiepark 30.000 m² speelplezier in een veilig en overzichtelijk park is dit een absolute aanrader voor een dagje uit met de kinderen!

De kinderen kunnen hier klimmen, klauteren en spelen, want er zijn een heleboel leuke attracties en speeltoestellen. Hoge glijbanen en draaimolens, je vindt het er allemaal! Wat een leuk speelpark met super grote speeltuin.

Ook kun je een ritje maken met de trein en is er een tractorbaan. 

Kinderboerderij
Op de kinderboerderij van Park Nienoord is het altijd een gezellige beestenboel. Er zijn geiten, schapen, ezels, koeien, varkens, kippen, pauwen, konijnen en andere soorten dieren. De dieren komen van jongs af aan al in aanraking met mensen, waardoor ze erg mak zijn en makkelijk aan te raken. Komen jullie konijntjes aaien in de knuffelweide?

Voor de kleintjes
Aan de allerkleinsten is ook gedacht. Voor hen is er een speciaal plekje in het park waar ze lekker kunnen spelen en genieten.

Overdekte speelruimte
En er is een indoorspeelplek waar je ook bij slecht weer terecht kan.

Meer info
Wil je meer informatie over dit leuke park? Klik dan op de roze websitebutton.

Landgoed Nienoord

Nienoord 20
9351 AC Leek
Openingstijden Bekijk de website, klik door via de roze button Prijs Bekijk de website, klik door via de roze button Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Uitgelicht

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Krijg jij onze maandelijkse nieuwsbrief al? Deze staat iedere keer bomvol met toffe uitjes. De eerstvolgende is de Zomervakantie special.

Hebben jullie ook zo'n zin in deze tips?

Schrijf je hier in!