AutopuzzeltochtenTerug naar het overzicht

Ga op ontdekkingsreis in de auto door Groningen én Friesland met de autopuzzeltocht van Local Groningen!

Op zoek naar een leuk avontuur in de herfstvakantie? Doe dan mee met deze puzzelrit en verken en ontdek hoe mooi Groningen is!

Een autopuzzeltocht van Local Groningen bestaat uit een compleet pakket met uitgebreide routebeschrijving, achtergrondinformatie over het gebied en tal van interessante weetjes. Kids kunnen met allerlei spelletjes en opdrachten zelf op ontdekking en kunnen spelenderwijs veel leren, een heuse autobingo, met foto's van objecten onderweg. De kinderen krijgen ook een verrekijker mee, zodat ze ook verder weg kunnen zoeken (en vinden).

Inclusief lunch
Je kunt in Groningen én Friesland kiezen uit verschillende routes door de provincie. Het is bij een aantal routes ook mogelijk om een luxe pakket te nemen met een gevarieerd lunchpakket erbij. 

Meer activiteiten
Maak er een compleet uitje van met bijv. zelf broodjes bakken bij De Theehof bij Blote Voetenpad Opende, spelen in de speeltuin van Abeltje én bij Lutje Batavia kennismaken met de beroemde ontdekkingsreiziger Abel Tasman. 

Meer info
Als afsluiter: heerlijk pannenkoeken eten bij de Pannenkoekenburcht Nienoord. Boek online en dan ligt het routeboek klaar op de startlocatie bij de Stuisvogelhouderij in Boerakker. Meer info? Klik dan op de roze button.


TIP: een lekker hapje eten? Check onze uit-eten pagina!

Local Groningen


Groningen en Friesland
Prijs

Zie website

Naar de website Direct mailen
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Krijg jij onze maandelijkse nieuwsbrief al? Deze staat iedere keer bomvol met toffe uitjes. De eerstvolgende is de "Naar Buiten" special.

Hebben jullie ook zo'n zin in deze tips?

Schrijf je hier in!