• Kidsproof.nl
  • Bezoek Kidsproof Vakantie
  • Bezoek Kidsproof Plus

Speel-en dierenparkTerug naar het overzicht

Binnen of buiten. Er is enorm veel te beleven in speel- en dierenpark Sanjes Safari in Feanwâlden.

Sanjes Safari is een fantastische plek. Een dierentuin, indoor speelparadijs en buiten speelpark; je bent er úren zoet!

DIERENTUIN
In de dierentuin is het een echte beestenboel. Vogels, pony’s, stokstaartjes, geitjes, neusberen… ze zijn overal om je heen. Zie je hoe het stokstaartje een kuil graaft? En hoor je hoe de papegaaien druk met elkaar aan het praten zijn? De kameel loopt rustig nog een rondje, die trekt zich niets aan van al dat kabaal. Als je wilt mag je hem aaien, dat vindt hij hartstikke fijn.

INDOOR SPEELPARADIJS
De indoor speeltuin is een overdekt speelparadijs. Zo kan je zelfs spelen wanneer het stormt of regent. Zo’n speeltuin heb je nog nooit gezien! Kom griezelen in de griezel-apenkooi als je durft, of ga aan boord van het Piratenschip en blaas grote wolken met ballen over het dek. Een reisje naar de ruimte maken? Klim en klauter dan in de raket, en tel gespannen af tot het moment van lancering: 10, 9, 8…. Maar dat is nog niet alles. Spring zo hoog als je kunt op het springkussen, draai rondjes in de draaimolen tot je duizelig bent of bouw op de bouwplaats je eigen kasteel.

OUTDOOR SPEELPARK
Van boten, tot auto’s en een trein: het speelpark van Sanjes Safari heeft het allemaal! Een buiten speelpark speciaal voor zowel ouders als kinderen! Of je nu het liefst alles vanuit de lucht of vanaf de grond bekijkt: de keuze is aan jou. Misschien klauter je naar het hoogste punt van de klimtoren en waan je je een Middeleeuwse ridder of prinses. Of je fietst naar de wolken in de (trap)helikopters en bouwt een zandkasteel zo groot dat je er bijna in kunt wonen. Kan jij de hele provincie Friesland zien?

Kijk op de website via de roze button voor meer informatie.

Meer leuke dagjes-uit tips? Check ze op onze Eropuit pagina.

Sanjes Safari

De Sânjes 4
9269 HA Feanwâlden
Openingstijden Op de website vind je de actuele openingstijden. Prijs Kijk voor de toegangsprijzen op de website. Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & inspiratieAlle blogs

Uitgelicht

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Krijg jij onze maandelijkse nieuwsbrief al? Deze staat iedere keer bomvol met toffe uitjes. De eerstvolgende is de Zomervakantie special.

Hebben jullie ook zo'n zin in deze tips?

Schrijf je hier in!