Swimfun JoureTerug naar het overzicht

Voor lytskes en grutten, in subtropisch Zwembad Swimfun in Joure verveel je je nooit!

Het zwembad is leuk voor alle leeftijden. Het peuterbad, rondom het binnenterras met een fijn speeltoestel en glijbaantje. Heit en mem hebben zo goed zicht op de kleintjes.

Wildwaterbaan door de jungle
Heb je al een diploma en ben je niet bang voor een paar spetters kies dan voor de wildwaterbaan door de jungle, langs watervallen en door donkere grotten. De spannendste glijbaan van het zwembad is de Magic Oval. Deze is maar liefst 55 meter lang! Ook vet om er met een band vanaf te roetsjen.

Sterrenhemel en golfslag
Of de Tube Slide glijbaan. Deze ligt onder een prachtige sterrenhemel en is 35 meter lang. De hoge golven in het golfslagbad zijn ook tof. Onder toeziend oog van de badmeester waan je je even in een storm en dein je mee op de woeste golven.

Relax...
Heit en mem chillen ondertussen in het kruidenbad, in de whirlpool of de stilte van een hete sauna of Turkse stoomcabine. Hmmm dat klinkt fijn! Voor meer informatie ga je naar de website via de roze button.

Weten waar je na afloop in de buurt fijn kunt eten met kinderen? Check dan onze Uit Eten tips.

Subtropische Zwembad Swimfun

Seewei 3
8501 SP Joure
Openingstijden Kijk voor de openingstijden op de website. Prijs Kijk voor de kosten op de website. Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Natuurmuseum Fryslân 100 jaar!

Natuurmuseum Fryslân 100 jaar!

Dit jaar viert Natuurmuseum Fryslân feest en wij hebben de activiteiten op een rijtje gezet in een mooie Special!

Bekijk hier de Special