icon-closeLandelijk Watermonsters v2
icon-closeLandelijk Watermonsters v2

Zwembad De Klomp WommelsTerug naar het overzicht

Buiten zwemmen koud? In verwarmd openluchtzwembad De Klomp heb je hier geen last van.
In openluchtzwembad De Klomp in Wommels kun je door de beschutte ligging en de aangename watertemperatuur al snel terecht. Op nog geen 8 minuten van Bolsward en twintig minuten van Leeuwarden is zwembad De Klomp de ideale lokatie voor een fijn dagje uit.

Met 3 zwembaden en 2 glijbanen hebben de kids urenlang plezier. Op de grote zonneweide staan picknicktafels, en het is geen probleem om je eigen picknickmand mee te nemen. Kleed de tafel gezellig aan en je hebt je eigen plekje. Ideaal om met vrienden af te spreken. Of je gaat relaxen op het ruime terras met ligstoelen en parasols en haalt bij de kiosk lekkere (warme) snacks, ijs, snoep, frisdrank, koffie of thee. 

Op de zonneweide staan leuke speeltoestellen en kinderen kunnen er tafeltennissen, beachvolleyballen en voetballen. Voor de kleintjes zijn er speciale kinderboxen. Kijk meteen even op de website voor meer informatie.

Weten waar de leukste kinderwinkels van Fryslân zitten? Check hier onze beste tips.

Zwembad De Klomp

Walperterwei 27a
8731 CD Wommels
Openingstijden Kijk hiervoor op de website. Prijs Kijk hiervoor op de website. Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Z O M E R V A K A N T I E

Z O M E R V A K A N T I E

Het is zomervakantie! Er is zoveel leuks te doen in Fryslân, we hebben onze favorieten voor je op een rijtje gezet!

Naar onze zomerspecial!