icon-closeLandelijk Kidsweek wk36 en 37
icon-closeLandelijk Kidsweek wk36 en 37

Vliegtuigje timmerenTerug naar het overzicht

Ontwerp en bouw een vliegtuigje! Vier dit creatieve kinderfeestje bij De Blije Papegaai in Terherne.

Dat ziet er cool uit! Jongens en meiden ontwerpen en bouwen bij De Blije Papegaai hun eigen vliegtuigje. Tijdens dit kinderfeestje gaat ieder kind een eigen ontwerptekening maken en vervolgens een vliegtuigje timmeren.

Voor het maken van het vliegtuig kies je uit bakken diverse materialen, waardoor het ontwerpen en onderzoeken nog leuker wordt. Aan het einde van het feestje krijgt elk vliegtuigje een propellor met een motortje En taraaah...ze doen het ook nog echt!  

Het feestje is al mogelijk vanaf vijf jaar, omdat er bij de keuze van de materialen en begeleiding rekening wordt gehouden met de leeftijd van de jarige. 

De Blije Papegaai organiseert nog veel meer toffe creatieve feestjes. En vier je het liever thuis dan heeft De Blije Papegaai creatieve feestpakketten om thuis tijdens je kinderfeestje mee aan de slag te gaan. Benieuwd naar de mogelijkheden? Kijk dan eens op de website. 

Op zoek naar een leuk gezinsuitje? Kijk dan eens bij onze Erop Uit tips!

De Blije Papegaai

Buorren 51
8493 LC Terherne
Openingstijden Kijk hiervoor op de website. Prijs Kijk hiervoor op de website. Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

September is KINDERFEESTJES maand!

September is KINDERFEESTJES maand!

Kom maar op met die feestjes! Maar dan wel een leuke en originele graag. Wij hebben een hele lijst met inspiratie voor je.

Ik wil wel ideeën opdoen