Pannekoekfeestje!Terug naar het overzicht

Dit is zo leuk! Op deze toffe boot van t' Pannekoekschip in Leeuwarden ga jij een mooi feest vieren.

Nodig al je vriendjes en vriendinnetjes uit aan boord van een écht schip!

Nadat je bent toegezongen mag jij als jarige, met een beetje hulp van de kapitein (of een ander crewlid), je eigen pannekoek de lucht in flippen. Je moet er dan natuurlijk wel voor zorgen dat je 'm ook weer opvangt en dat-ie niet op het hoofd van de kapitein terechtkomt.

Gooi alle trossen los, want jullie mogen je eigen pannenkoek versieren met onder andere hagels, suiker en stroop! Mes en vork? Die heb je vandaag niet nodig. Jij mag lekker met je handen eten (hoeft niet, mag wel).

Als de borden leeg zijn, worden alle kids omgetoverd tot een echte kapitein, zeerover of prinses. Ondertussen mogen jullie ook dansen, zingen of kleuren, op 't Pannekoekschip mag alles (bijna) alles. Een feestje om nooit te vergeten! 


Klik op de roze button voor meer informatie.

We hebben ook een mooie uitagenda voor kidsproof uitjes! Klik en ontdek.

'T Pannekoekschip

Willemskade 69
8911 AZ Leeuwarden
Openingstijden Om te reserveren mag je de kapitein even bellen. Prijs Kijk voor de kosten op de website. Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Krijg jij onze maandelijkse nieuwsbrief al? Deze staat iedere keer bomvol met toffe uitjes. De eerstvolgende is de "Naar Buiten" special.

Hebben jullie ook zo'n zin in deze tips?

Schrijf je hier in!