• Kidsproof.nl
  • Bezoek Kidsproof Vakantie
  • Bezoek Kidsproof Plus

Zwemfeestje in 't Rak SneekTerug naar het overzicht

Vier je kinderfeestje in Zwembad It Rak in Sneek.

Je feest vieren in het zwembad is superleuk! Kom gezellig met je vriendjes en vriendinnetjes en geef een spetterend feestje in Zwembad It Rak in Sneek.

Lekker spelen in het recreatiebad, op volle snelheid door de wildwaterkreek, bubbelen in de whirlpool of met z'n allen door de glijbaan. Er zijn verschillende thema's en arrangementen voor je kinderfeestje.

Zo zijn de disco-avonden erg populair! Met discolicht en discomuziek je feestje vieren, hoe leuk is dat! De beweegbare bodem van het zwembad is omhoog en zo ontstaat er een echte dansvloer. Op alle disco-avonden zijn er ook prijsjes te winnen!

Of je kiest voor een zeemeerminfeestje op vrijdagmiddag. Tijdens het zeemeerminfeest krijgen maximaal 10 kinderen een zeemeerminles van ongeveer een uur + 1 uur vrijzwemmen in het fudobad dat helemaal gereserveerd is voor jouw kinderfeestje. Op de gereserveerde tijd staat er een tafel voor je feestje klaar!

Heb jij je keuze al gemaakt? Kijk voor meer informatie op de website.

Nog even ergens kidsproof uit eten? Check de restaurants in de buurt.

Zwem- en Recreatiebad It Rak

Burgemeester de Hooppark 4
8605 CR Sneek
Openingstijden Kijk hiervoor op de website. Prijs Kijk hiervoor op de website. Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & inspiratieAlle blogs

Uitgelicht

Z O M E R V A K A N T I E

Z O M E R V A K A N T I E

Het is zomervakantie! Er is zoveel leuks te doen in Fryslân, van waterpret tot toffe musea en van ravotten en klauteren tot eindeloos speelplezier.

Check hier onze favoriete zomeruitjes!