Zeilschool De VeenhoopTerug naar het overzicht

Beleef het avontuur dat zeilen heet bij Zeilschool De Veenhoop in De Veenhoop.

Zeilschool De Veenhoop organiseert zeilweken en zeilweekenden voor kinderen en jongeren. Vanaf zeven jaar kun je hier zeilles krijgen. De nadruk ligt op goed en veilig leren zeilen en alle zeilers krijgen les op bijpassend niveau.

Een zeilcursus bij De Veenhoop is een belevenis. Vanaf de eerste stap in de boot doe je zoveel mogelijk zelf, onder begeleiding van een instructeur.  Je kunt hier terecht voor een vakantiekamp in de zomer-en meivakantie maar ook tijdens de Hemelvaart en Pinksteren.

De ligging van de zeilschool biedt gevarieerde lesmogelijkheden. Bij vrijwel ieder weertype wordt er uitgevaren. Je zeilt bij Grou, Eernewoude, op de Wijde Ee en de Smalle Ee. De afwisseling van smal en breed water is erg leerzaam en vooral erg leuk! Nieuwsgierig geworden? Kijk dan verder op de website via de roze button.

Fryslân met kids is zo leuk! Check ook even ons overzicht voor de leukste restaurant tips.

Zeilschool De Veenhoop

Eijzengapaed 7
9215 VV De Veenhoop
Openingstijden Kijk hiervoor op de website. Prijs Kijk hiervoor op de website. Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

K E R S T V A K A N T I E

K E R S T V A K A N T I E

Wil jij alle tips voor in de kerstvakantie gratis in je mailbox? Meld je even aan en dan komen de tips naar je toe deze winter.

Kom maar door met leuke tips!