Overzicht van pannenkoekrestaurants in ’t Gooi

25 januari 2024
Wat is jouw favoriet? Ga je voor een zoete pannenkoek met stroop en suiker of toch voor een hartige pannenkoek met kaas en spek? Als je een kind vraagt ‘wat wil je eten we vanavond?’ is het meest gegeven antwoord pannenkoeken! Daarom hebben we een lijst gemaakt van leuke kindvriendelijke pannenkoekenrestaurants in ’t Gooi.
Pannenkoeken eten in 't Gooi

Buitengewoon De Bosrand in Lage Vuursche

Na een mooie verbouwing is Restaurant De Bosrand in lage Vuursche mooier dan ooit. En natuurlijk kun je hier de lekkerste pannenkoeken en poffertjes eten. Ze hebben heel veel leuke variaties op de kaart. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen uit 11 wereldse pannenkoeken, houd jij van pittig spaans, of misschien van een oosterse pannenkoek? Voor degene die graag kiezen uit de traditionele pannenkoeken is er ook genoeg keuze! Deze kindvriendelijke locatie verdient echt een bezoekje. Veel plezier en eet smakelijk. 
Resttaurant Hendrik in Vreeland

Bij Restaurant Hendrik in het prachtige dorp Vreeland eet je heerlijke pannenkoeken! Dit is een typisch familierestaurant in een voormalig koetshuis met een prachtige terrastuin in Vreeland aan de Vecht, dus ook heel eenvoudig bereikbaar per boot.

De Rading Pannenkoeken in Hilversum

Pannenkoeken eten op de boerderij, dat kan bij de Rading in Hilversum. Op het grote terras kom je helemaal in de sfeer. Naast een groot assortiment pannenkoeken kun je ook kiezen voor een 'Dino menu', een 'Donald menu' of een 'Pinokkio menu' voor €7. 

Restaurant Het Vuursche Bos in Lage Vuursche

Geniet van de heerlijk poffertjes of pannenkoeken na een wandeling of fietstocht in Het Vuursche Bos in in Lage Vuursche! Ze heerlijke poffertjes en uiteraard pannenkoeken! Alle poffertjes en pannenkoeken zijn in Soja-olie gebakken en bovendien hebben ze Glutenvrij meel. Er is een ruim terras.Pannenkoekenboerderij De Wildenburg in Baarn

In een groene, landelijke omgeving eet je heerlijke pannenkoeken bij de sfeervolle pannenkoekenboerderij De Wildenburg in Baarn. Je kunt buiten eten of op het overdekte terras. Voor kinderen is er natuurlijk ook van alles te beleven, bijvoorbeeld in de speeltuin of in de speelhoek!


Franse Crêperie in Hilversum

Op de Gijsbrecht in Hilversum vind je een echte Franse Crêperie waar je geweest moet zijn! Je waant je echt even in Frankrijk. De geur alleen al is onweerstaanbaar, dus alleen langslopen is niet mogelijk, je moet even naar binnen, of kies een plekje op het terras in de zon. Geniet van de lekkerste crêpes, hartig of zoet, alles kan!Restaurant ’t Jagershuis in Lage Vuursche

Check de pannenkoeken én de natuurspeeltuin bij dit kindvriendelijke restaurant 't Jagershuis in Lage Vuursche. Er is een waterpomp en zand om lekker mee te spelen. Voor de wat oudere kinderen zijn er uitdagende slinger- en evenwichtsobjecten in natuurlijke stijl. Ook is er een groot terras.


De Vuursche Boer in Lage Vuursche

Hier vind je niet alleen heerlijke pannenkoeken in alle soorten en maten, maar het restaurant is ook nog eens bijzonder kindvriendelijk. Ze kunnen bijvoorbeeld lekker kleuren als de kok de pannenkoeken aan het bakken is. Heerlijk te combineren met een prachtige wandeling in de bossen of een middagje midgetgolf om de hoek van dit Pannenkoekenhuis!Pannenkoeken eten bij Bruis Blaricum
!

Bij Bruis kun je ook heerlijke pannenkoeken eten in alle soorten en smaken. Bovendien kunnen de kinderen hier volop spelen, met mooi weer is er een groot zonnig terras (met parasols) en een grote speeltuin waar je op uitkijkt en bij minder mooi weer spelen de kinderen op de funfloor. Leuk voor alle leeftijden!


Restaurant aan de kade in Huizen

Ook op deze fijne plek aan de kade in Huizen aan het strand kun je genieten van een lekkere pannenkoek. Met mooi weer zit je hier heerlijk op het terras, maar in elk seizoen loop je hier over het strand en spelen de kids lekker in het zand.


Het Pannenkoekenhuys in Nederhorst den Berg

Last but not least hebben we natuurlijk nog het Pannenkoekenhuys in Nederhorst. Met een terras en een heus indoorspeelparadijs is deze plek voor ouders in 't Gooi een absolute must! Hier doe je niet alleen jezelf, maar je hele gezin een plezier mee. Reserveer dus snel een tafel!


Eet smakelijk!
Maud

Tip: kijk hier voor een compleet overzicht van kindvriendelijke restauarants in 't Gooi >>> Naar de website