Ontbijt, lunch & diner adresjes mét kids!
Uit eten

Ontbijt, lunch & diner adresjes mét kids!

UIT ETEN - Check onze tips voor kinderrestaurants en kindvriendelijke restaurants met kinderkaart, speeltuin, kinderhoek, speelhoek of een fijn terras in 't Gooi!

Wij tippen je graag over leuke kindvriendelijke terrassen in de buurt met een speeltuin, ballenbak of waterpret voor de kinderen.

Filteropties

Locatie
totaal 80 resultaten
Pagina: 123
totaal 80 resultaten
Pagina: 123

Uit eten met je kind in een kindvriendelijk restaurant in de regio 't Gooi?

In de directe omgeving van Hilversum, Huizen en Bussum, maar ook daarbuiten zijn er heel veel leuke adresjes voor een gezellig ontbijt, lekker lunchen met kinderen, om koffie te drinken met je vriendinnen erbij of te borrelen met kinderen.

Hier vind je tips voor dat ene echte familierestaurant (ideaal als er ook een terras, speeltuin of oppas bij is!), dat lekkere pannenkoekenrestaurant én zo’n fijn lokaal kindvriendelijk restaurant.

Uit eten met kinderen in de omgeving van Hilversum, Huizen en Bussum

Op Kidsproof 't Gooi vind je alle leuke restaurants om met kinderen uit eten te gaan, dé hotspots in (de omgeving van) Hilversum, Huizen, Naarden, Bussum, Weesp, Laren, Loosdrecht en Baarn!

Wij verzamelen álle leuke adresjes in de buurt om buiten de deur te eten en drinken met je baby, peuter, kleuter, kind of het héle gezin. Vaak met extra voorzieningen zoals een kindermenu, kinderstoel, verschoontafel of magnetron voor het opwarmen van een potje of flesje.