Uittips voor in de kerstvakantie in 't Gooi

6 december 2021
Kerstvakantie - Tijd om leuke dingen met het gezin te gaan doen. Ontdek wat wel en niet door gaat, wat open is en waar de activiteiten georganiseerd worden. Uiteraard geheel volgens de richtlijnen van het RIVM. Wij verzamelen hieronder alle uittips voor in de kerstvkantie. Geniet van jullie vrije dagen én van elkaar!
Kerstvakantie uittips voor het hele gezin
Er is van alles te doen in deze periode. Hieronder hebben wij enkele tips voor je op een rij gezet....Kerstvakantie op het Muiderslot

De lichtjes branden, de feesttafel is mooi gedekt, luister naar de winterse audiotour of verhalen. Er is theater, muziek en er zijn creatieve workshops voor jong en oud. Ontdek deze vakantie de rijke geschiedenis in het Muiderslot. Houd er rekening mee dat vooraf reserveren verplicht is, dit kan gemakkelijk online via de website van het Muiderslot en het dragen van een mondkapje is verplicht voor iedereen boven de 13 jaar. Veel activiteiten zijn gratis op vertoon van je entreebewijs voor het kasteel. Veel plezier!
Meer informatie >>>IJsbaan bij het Muiderslot

Nieuw - dit jaar is er ook een echte schaatsbaan bij kasteel Muiderslot. Hoe leuk is dat! Haal je schaatsen maar uit het vet en kleed je warm aan want je kunt bij het Muiderslot je schaatskunsten oefenen deze kerstvakantie.
Meer info >>>


Trampoline springen in de kerstvakantie

Kinderen zitten niet graag stil en wat is er dan leuker dan een trampolinepark met de nieuwste snufjes?! Oefenen uitgebreid aan je jumpskills en voel je veilig met de crew van Flight Deck 53 in Hilversum. Zij helpen je graag bij elke stap die je wil zetten om verder te komen. Een top activiteit voor in je vakantie. Zien we je daar? Want wij gaan zeker!
Meer informatie >>>Naar het theater

Veel theatervoorstellingen zijn gecanceld ivm de maatregelen die getroffen zijn voor het bestrijden van het coronavirus. Houd onze uitagenda goed in de gaten om te zien of voorstellingen wel of niet doorgaan. Wij houden dit dagelijks bij en informeren jullie zo snel als dat wij kunnen.
Naar de Uitagenda >>>Zwemmen bij de Zandzee

Geniet de hele kerstvakantie van allerlei leuke activiteiten bij de Zandzee zoals bijvoorbeeld het kerstballenspel en leuke Nijntje spelletjes voor de kleinste zwemmertjes. Het volledige programma vind je in onze Uitagenda.
Naar het overzicht >>>

Kerstshoppen

Graag zou ik willen adviseren om eens om je heen te kijken naar de lokale ondernemers en hun aanbod. Zij werken hard om deze moeilijke tijd door te komen, maar zij bieden vaak ook juist veel extra's voor hun klanten. Een persoonlijk advies, een extraatje om te laten zien hoe blij ze met je zijn en nog veel meer.


Routes voor mooie boswandelingen

Zoek je een leuke route om een boswandeling te maken die voor kinderen ook goed te doen is? Check dan onze 10 leukste kindvriendelijke boswandelingen die goed te combineren zijn met een beker warme chocolademelk.
10x kindvriendelijke boswandeling in 't Gooi >>>
Boerenmarkt in Baarn

Tijdens de kerstmarkt op 22 december bij Hoeve Ravenstein geniet je van marktkramen vol lekkers voor je kerstdiner, is er een levende kerststal en kun je je wens in de levensgrote wensboom hangen. Wie weet laten ze jouw wens dit jaar uitkomen. 
Kijk hier voor meer info

Nieuwjaarsduik in Huizen

Op het Huizerstrand is ook dit jaar op 1 januari natuurlijk weer de nieuwjaarsduik!Dagje thuis
Even rust inbouwen? Zin om lekker een dagje thuis te blijven? Wij hebben leuke knutsel ideeën voor je verzameld. En in de categorie 'Do It Yourself' vind je ook leuke recepten om samen te maken.
Bekijk de knuselvoorbeelden hier >>>Kerstballen race

Een leuk spelletje in aanloop of tijdens de kerstdagen! Kleine tip: zorg wel dat je kerstballen niet breekbaar zijn voor deze uitdaging ;-)
Bekijk hier >>>

Bekijk hier nog meer leuke knutseltips voor thuis!
DIY tips >>>

Fijne Feestdagen!
Liefs,
Maud


Tip: kijk hier voor meer blogs met uittips in 't Gooi >>>