Graffiti cursusTerug naar het overzicht

Altijd al willen leren hoe je graffiti kunstwerken kunt maken? Doe mee met deze toffe cursus!
Maak in 5 lessen kennis met de kunstvorm “Street Art Graffiti” voor kinderen. In de lessen leer je iets over de historie en ontwikkeling van Street Art Graffiti, leer je verschillende spuittechnieken, ontwerp je je eigen creatie, maak je je eigen sjabloon en ga je daarna je kunstwerk spuiten.

Er wordt gewerkt in het platte vlak. Tijdens de lessen wordt er door de kunstcoach uitleg gegeven over materiaal, kleur gebruik en technieken. Je leert te werken met cijfers en letters, vormen en figuren. Na 5 weken kijk je of je het leuk vindt en bepaal je of je verder wil. In de volgende 5 lessen kun je je verder bekwamen in de spuittechniek en het maken, met behulp van sjablonen, naar moeilijkere ontwerpen/creaties.

Educatie
De kinderen krijgen tijdens de lessen uitleg over hedendaagse en moderne kunst en leggen verbanden tussen wat ze zelf maken. Centraal staat het ontwikkelen van de eigen creativiteit en natuurlijk plezier. Na iedere cursus maken de kinderen een presentatie van het werk of wordt er een expositie van en over het werk ingericht.

Meer weten? Klik op de roze button om naar de website te gaan!

Tip: wist je dat Kidsproof 't Gooi ook de lekkerste, kindvriendelijke restaurants in de regio op een rijtje heeft gezet?

Reino Graffiti

Mierenmeent 122
1218 EM Hilversum
Openingstijden Woensdag
13.30 - 15.00 uur 
15.30 - 17.00 uur 

Vrijdag
16.00 uur - 17.30 uur
Prijs Blok van 5 weken €125
Blok van 10 lessen €225
Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Back 2 School Special

Back 2 School Special

Check hier nieuwe tips voor clubjes, feestjes en andere naschoolse activiteiten. Van stoere skateboardlessen en musicallessen tot jump feestjes en te gekke typecursus. Bekijk ze hier allemaal...

Back2school tips