JufSonTerug naar het overzicht

Verschillende creatieve cursussen voor kinderen vanaf 4 jaar bij JufSon in Bussum!
Op dinsdag, woensdag en donderdag kunnen kinderen meedoen met leuke creatieve clubjes bij JufSon. Ze kunnen samen met leeftijdsgenootjes naar hartenlust tekenen, schilderen en knutselen. De groepjes met kinderen zijn klein, dus individuele begeleiding is ook mogelijk.

Voor kinderen vanaf 8 jaar heef JufSon ook een leuke wekelijkse techniek workshop. Tijdens de techniek lessen leren de kinderen omgaan met diverse materialen en gereedschappen: timmeren, figuurzagen, solderen en nog veel meer!

Er is ook een cursus met begeleiding voor beelddenkers, waarbij Juf Son de kinderen helpt bij dat wat ze leren op school om te zetten in beeld. Allemaal zodat de leerstof beter blijft hangen!

Meer weten? Klik op de roze button om naar de website te gaan!

Tip: wist je dat Kidsproof ’t Gooi ook de allerleukste eropuit-tips in de omgeving op een rijtje heeft gezet?

JufSon

Vlietlaan 38
1404 CB Bussum
Openingstijden Op dinsdagen, woensdagen en donderdagen Prijs Klik op de roze websitebutton voor meer info Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Back 2 School Special

Back 2 School Special

Check hier nieuwe tips voor clubjes, feestjes en andere naschoolse activiteiten. Van stoere skateboardlessen en musicallessen tot jump feestjes en te gekke typecursus. Bekijk ze hier allemaal...

Back2school tips