Snorkelen bij R&ATerug naar het overzicht

Bij R&A kun je na je ABC ook 3 officiële snorkeldiploma's halen, zo leer je echt goed snorkelen!
Tijdens de snorkellessen raakt je kind met een duikbril, snorkel en flippers vertrouwd met de onderwaterwereld. De kinderen kunnen bij R&A Sports en Swimming 3 officiële snorkeldiploma's behalen! Wij gingen je voor: bekijk hier onze ervaring.

Vervolg op je ABC
Wanneer je kind het Zwem ABC heeft behaald en nog niet wil stoppen met zwemmen dan is het leren snorkelen een leuke manier om je kind vertrouwd te laten raken met de wondere onderwaterwereld. De kinderen leren tijdens de les de verschillende vaardigheden die voor de diploma’s vereist zijn. Het gaat dan om zowel individuele vaardigheden als ook gezamenlijke vaardigheden die de kinderen met hun buddy uit dienen te voeren.

Onderwater ademhalen
De kinderen leren onder meer hoe ze door de snorkel moeten ademen, wat te doen wanneer er water in de snorkel of duikbril komt, voorwerpen van de bodem te duiken, op verschillende manieren met flippers te zwemmen, met een buddy samen te zwemmen en met de buddy samen verschillende opdrachten te voltooien. Ook wordt er aandacht besteed aan de oriëntatie onder water met de gewone maar ook met een geblindeerde duikbril. Voor alle eisen die gelden voor de officiële snorkeldiploma’s verwijzen wij u graag door naar de website van de Nationale Raad Zwemdiploma’s.

Op vakantie
Door het behalen van de snorkeldiploma’s zal de zwemveiligheid van je kind nog meer vergroten. Daarbij is het erg leuk voor je kind om op vakantie goed te kunnen snorkelen in de wondere onderwaterwereld van de zee.

Gratis proefles op verschillende locaties
Het snorkelen bij R&A wordt aangeboden in het zwembad in Hilversum, Blaricum en Amsterdam. Meld je aan voor een gratis proefles.

Meer informatie
Klik via de roze button direct door naar de website!

R&A Sports & Swimming Blaricum

Wetering 28-32
1261 NH Blaricum
Openingstijden zie de website voor het rooster per locatie Prijs zie website Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs