Simone's DrawingsTerug naar het overzicht

Op zoek naar een creatief clubje? Kom dan kijken bij Simone's Drawings voor leuke schilder- en tekenles!

Bij Simone's Drawings kun je leuke, creatieve teken- en schilderlessen volgen. 

Over de lessen
Tijdens de teken- en schilderlessen gaan de kinderen lekker creatief aan de slag met potloden of verf op een speelse manier. In de lessen komen verschillende materialen aan bod maar zal de nadruk liggen op schilderen. De kinderen leren o.a. goed te kijken, kleuren te mengen en te werken met verschillende schilder- en tekentechnieken en verschillende materialen. De opdrachten zijn elke keer verschillend. Centraal staat tijdens de lessen dat je het niet fout kan doen en dat het gaat om het proces. Tekenen en schilderen leer je vooral door het veel te doen en goed te leren kijken naar het object.

Praktische informatie
Voor wie? - Kinderen met de leeftijd van 7 t/m 13  jaar.
Wanneer? - Zaterdag van 11.30-13.00 en 13.15-14.45 uur. De lessen zijn doorlopend gedurende het hele jaar. Zolang er plek vrij is kun je er ook voor kiezen om incidenteel mee te doen!
Waar? - In de Krachtcentrale op de oh zo mooie Hemelkamer 
Wat ga je doen? - Verschillende onderwerpen zullen aan bod komen: dieren, bloemen, natuur, insecten, portret tekenen etc. Ook wordt er in de lessen aandacht gegeven aan wat basisvormen, perspectief en andere tekenonderdelen inhouden. Eigen inbreng over wat iemand graag zou willen leren is ook ruimte voor.

Wil je meer weten over de lessen en workshops? Klik dan op de roze button! 

Een lekker hapje eten met het hele gezin? Kijk dan ook eens op onze uit-eten pagina!

Simone's Drawings

Havenstraat 76
1271 AG Huizen
Openingstijden Zaterdag van 11:30 tot 13:00 en van 13:15 tot 14:45 Prijs Kijk voor de actuele tarieven op de website via de roze button. Naar de website Direct mailen
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Kom naar de Xperience Days

Kom naar de Xperience Days

Op zondag 8 oktober is het weer zo ver. Tijdens de Dutch Media Week Xperience Days openen ze de deuren van het Media Park. Ervaar de magie van media tijdens een studio tour, leer podcasts maken en bezoek het nieuwe Mediamuseum van Beeld & Geluid.

Gratis tickets