icon-closeLandelijk Kidsweek wk36 en 37
icon-closeLandelijk Kidsweek wk36 en 37

PorterHouse NaardenTerug naar het overzicht

Porterhouse is the place to (m)eat and have fun with kids!
PorterHouse in Naarden is een eigentijds, easy en casual restaurant met een groot overdekt terras aan het water. Met een prachtig uitzicht over het water en een fijne sfeer is het erg de moeite waard om hier heen te gaan met je kind(eren) voor hapje en een drankje.

Puur eten
Op de kaart geen ingewikkelde gerechten maar eerlijke kwaliteit; heerlijke hamburgers van mooie producten, een uitgebreid aanbod van steaks en kipgerechten.

Voor kinderen
Voor de kinderen is er een apart kindermenu met lekkernijen. Ze krijgen een kleurplaat en een ballon en ze kunnen lekker spelen in de KidsRoom of buiten in de prachtig aangelegde (water)speeltuin. Deze is omheind maar vraag anders ook gerust naar de zwemvestjes!

Meer info of reserveren
PorterHouse Naarden is dagelijks geopend voor lunch en diner vanaf 11:00 uur. Klik door naar de website om de menukaart te bekijken of om direct een tafel te reserveren.

Tip: wist je dat er ook een PorterHouse in Huizen is?

PorterHouse

IJsselmeerweg 6
1411 AA Naarden
Openingstijden Dagelijks vanaf 11 uur Prijs zie site voor de actuele menukaart Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Back 2 School Special

Back 2 School Special

Check hier nieuwe tips voor clubjes, feestjes en andere naschoolse activiteiten. Van stoere skateboardlessen en musicallessen tot jump feestjes en te gekke typecursus. Bekijk ze hier allemaal...

Back2school tips