Buitengewoon De BosrandTerug naar het overzicht

Restaurant Buitengewoon De Bosrand

Dorpsstraat 33
3749 AC Lage Vuursche
Openingstijden Dagelijks geopend voor lunch, borrel & diner!
Dinsdag t/m zaterdag: 11:00 – 20:30 uur
zondag: 10:00 – 20:30 uur
Prijs Voor de volledige menukaart, zie de website (klik door via de roze button) Naar de website Direct mailen Toon telefoonnummer
Yes... kom pannenkoeken en nog veel meer lekkers eten bij de Buitengewoon de Bosrand in Lage Vuursche!
Restaurant Buitengewoon De Bosrand in Lage Vuursche is helemaal vernieuwd en mooier dan ooit! Ze noemen het dan ook: Buitengewoon De Bosrand. Dé perfecte plek om met kinderen naar toe te gaan. Moet je echt een keer heen!

Ligging
Aan het einde van het rijtje (in de dorpsstraat) op een perecte plek gelegen, om na een mooie boswandeling of fietstocht heelrijk te zitten! Met een mooi groot terras kun je hier ook lekker buiten genieten van alle lekkernijen.

Menukaart
Op de menukaart vind je natuurlijk de lekkerste pannenkoeken en poffertjes, maar ook mooie gerechten zoals verse soepen, vlees- en visgerechten. Voor de lunch hebben ze ook een breed aanbod. Er zit voor iedereen iets bij! En voor de kinderen uiteraard een speciale kinderkaart. Klik via de roze button op deze pagina door voor een kijkje op de menukaart.

Pannenkoeken
De meesten zullen dit restaurant nog kennen als Pannenkoekenrestaurant. Dat is het nog steeds, je geniet hier van bekende traditionele pannenkoeken, maar ook van wereldse pannenkoeken zoals een pittige spaanse pannenkoek, een egyptische kipshoarma pannenkoek of één van de 11 andere wereldse pannenkoeken. Op de site vind je de menukaart met alle varianten (klik makkelijk door via de roze button).

Reserveren
Wil je meer informatie of meteen reserveren, check dan de website of bel voor een tafel!

Lees hier onze ervaring!

TIP: kijk hier voor kindvriendelijke wandelroutes in de bossen van lage vuursche

Blogs & filmpjesAlle blogs