Warung AdindaTerug naar het overzicht

Een heerlijk kids vriendelijk restaurant met kids vriendelijke prijzen in Hilversum!
Wat ooit begon met een 4-pits gasstelletje, aangeschaft voor 25 gulden op het Waterloo Plein, groeide uit tot een restaurant-, afhaal- en catering bedrijf ‘Warung Adinda’ gevestigd in Hilversum. Nu al vele jaren een begrip in ’t Gooi en omstreken. Daarnaast levert Warung Adinda diverse caterings in héél Nederland en België.

Wil je gezellig uit eten en toch de kids in de gaten houden? Dat kan doordat in het restaurant een leuke plek voor de kleintjes van 2 tot 7 jaar gemaakt is!

Daarbij is er een heerlijk speciaal kindermenu voor €7.50 per kind en als de kids mee willen eten met het Indonesische buffet dan betalen ze tot en met 12 jaar €1 per levensjaar!

Klik voor meer informatie op de roze websitebutton! 

Tip: kijk ook eens tussen onze leuke clubjes voor kids!

Warung Adinda

Langestraat 85
1211 GW Hilversum
Openingstijden 17.00 – 21.00 uur (keuken sluit om 21.00 het restaurant sluit wanneer de laatste gast vertrekt) Prijs Zie website Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Januari 2022

Januari 2022

De scholen zijn weer van start! Fijn dat de kindjes weer naar school kunnen. Voor na school en in de weekenden verzamelen wij natuurlijk weer gewoon de leukste tips bij jou in de buurt.

Eropuit tips