icon-closeClub Adventure juni2020
icon-closeClub Adventure juni2020

Kind en Gezin CoachingTerug naar het overzicht

Kinder- en jongerencoach van Kind en Gezin Coach geeft individuele coaching en groepstrainingen.
Een individueel coachtraject omvat maximaal 5 sessies van ruim een uur, waarbij jij als kind helemaal centraal staat en waarbij zoveel mogelijk wordt uitgegaan van jouw eigen kracht. De coaching is oplossingsgericht. 
 
Coaching kan helpen bij o.a. faalangst, onzekerheid, gepest worden, driftbuien, hoogsensitiviteit, hoogbegaafdheid, slechte concentratie, adhd, add, verlies, rouw, scheiding, vaak buikpijn of hoofdpijn, slecht slapen, grensoverschrijdend gedrag (ook bij pubers).
 
Bij Kind en Gezin Coach kun je ook KRAGT training en Brug-KRAGT training volgen. Deze training vergroot de weerbaarheid, het zelfvertrouwen en de sociale vaardigheid. Bij de Brug-KRAGT training leer je daarnaast ook om te gaan met alle veranderingen in de brugklas, je huiswerk plannen en je eigen leerstijl kennen. 
 
Kind en Gezin Coach is er voor kinderen/jongeren in de leeftijd van 4 tot 20 jaar. Coaching, training en advies is ook voor ouders/opvoeders, leerkrachten en pedagogisch medewerkers die meer inzicht willen in het gedrag van kinderen.
 
Klik op de roze button om naar de website van de Kind en Gezin Coach te gaan voor meer informatie over de coach en het aanbod. 

Kind en Gezin Coach

Regentesselaan 20
1217 EG Hilversum
Openingstijden op afspraak Prijs Coaching per sessie € 65 zie voor alle tarieven de website. Naar de website Direct mailen telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Tips voor thuis

Tips voor thuis

Corona - Lees onze blogs met tips voor thuis, thuiswerken, inspiratie voor een kinderfeestje thuis, leerzame apps en meer!

Bekijk