Villa / Studio KakelbontTerug naar het overzicht

Villa Kakelbont en Studio Kakelbont is een tweede thuis voor kinderen van 0-4 jaar.
Bij Villa Kakelbont en Studio Kakelbont hechten ze veel waarde aan de verzorging, interactie en aandacht voor de kinderen. Om dit te realiseren is er veel ondersteuning voor de medewerkers. Dagelijks is er bijvoorbeeld een huishoudelijke medewerker en een schoonmaakbedrijf, die er voor zorgen dat de leidsters zich volledig kunnen richten op hun werk met de kinderen.

Dit kinderdagverblijf is een tweede thuis, waar je kind opgroeit met vriendjes en vriendinnetjes. Een huiselijke plek, die structuur biedt. Er is rust, regelmaat en veiligheid.

Je kind wordt in deze opvang spelenderwijs begeleid in zijn/haar ontwikkeling. Als ouder kun je altijd bij hen terecht met vragen omtrent de opvoeding. Anders dan bij een gastouderbureau of een thuisoppas, ben je bij hen verzekerd van continuïteit in de opvang. Er is altijd een groepsleidster aanwezig met wie je kind vertrouwd is.

Zij nemen hun verantwoordelijkheid als begeleider, mede-opvoeder en verzorger zeer serieus.

Media Kinderopvang heeft twee locaties, Villa Kakelbont aan de Jac. Pennweg 4-6 en Studio Kakelbont op het Media Park in Hilversum. Deze beide locaties zijn het hele jaar open van maandag tot en met vrijdag van 7.30 uur tot 18.30 uur.

Media Kinderopvang is een gezond bedrijf dat zakelijk is ingesteld om de prijs/kwaliteit verhouding te optimaliseren.

Nadrukkelijk óók voor ouders die buiten de Media werkzaam zijn! Kijk voor ervaring van andere ouders op de website, door hieronder op de button te klikken.

Mediakinderopvang Kakelbont

Jacobus Pennweg 4-6
1217 JH Hilversum
Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Sinterklaas in 't Gooi

Sinterklaas in 't Gooi

Vanaf zaterdag is Sinterklaas weer in ons land... dit jaar anders dan anders, maar dat hoeft niet minder leuk te zijn! Check onze thuistips en lokale activiteiten die wél door gaan

Sinterklaas tips