De leukste kabouterpaden in het Gooi

4 maart 2022
Kabouterpad bewandelen - Ga samen met je kleintje op zoek naar kabouters in het bos! Trek je laarzen maar aan en zet je puntmuts maar op, want wij hebben de leukste kabouterpaden in 't Gooi voor je op een rijtje gezet!
Kabouterpaden in 't Gooi

Kabouterpad bij Groeneveld

In de tuin van Kasteel Groeneveld in Baarn op het kabouterpad wemelt het van de kabouters! Vind kabouters in holletjes, op takjes, onder de blaadjes en achter de stammen. De kabouters hebben leuke opdrachten voor je verzonnen. Na afloop van de wandeling mag je in het kasteel een cadeautje uitzoeken.

Met picknick
Zin om te picknicken? Dan kun je ook een goed gevulde knapzak ophalen bij Grand Café Groeneveld!

De allerleukste kabouterpaden in Friesland | Kidsproof Fryslân

Kabouterpad Baarnse Bos

De Kabouterwandeling in het Baarnse Bos loop je als een echte kabouter. Je start bij Eethuys-Café De Generaal. Daar krijg je een puntmuts, een échte gevulde knapzak en een kabouterboek. In het bos staan kabouters die je een leuke opdracht geven. Met je kabouterboek kun je deze opdrachtjes uitvoeren. Een prachtig stukje om deze leuke boswandeling met kinderen te maken.

4x Kabouterpad in de Kop van Noord-Holland | Kidsproof Kop van Noord-Holland

Kabouterpad Naarden

Midden in het bos vind je een gezellig theehuis met speeltuin én kabouterpad! Wandel heerlijk samen door de natuur. Kinderen beantwoorden spelenderwijs de vragen en voeren de opdrachten uit om een echt Kabouter Diploma te verdienen.

Zelf een kabouterpad voor kinderen maken | Kidsproof Nijmegen 

Kindvriendelijke boswandelingen

Kunnen jouw kinderen al wat verder lopen? Check dan ook onze blog met de leukste boswandelingen in 't Gooi

Overzicht met speeltuinen in 't Gooi

Een wandeling combineren met een bezoekje aan de speeltuin? Check dan ook onze blog met de leukste speeltuinen in 't Gooi!

Veel plezier!
Groetjes Maud