• Kidsproof.nl
  • Bezoek Kidsproof Vakantie
  • Bezoek Kidsproof Plus

Landgoed GroeneveldTerug naar het overzicht

Wist je dat je op Landgoed Groeneveld onwijs veel kunt beleven? Ga lunchen, wandelen en meer!

Bij Landgoed Groeneveld kun je onwijs veel doen. Zo kun je op bezoek bij Kasteel Groeneveld, Grand Café Groeneveld én Hoeve Ravenstein. Super leuk voor een dagje weg met het hele gezin! 

Kasteel Groeneveld 
Kasteel Groeneveld is een kasteel dat leuk is voor jong en oud.Je kunt hier een leuke speurtocht doen. Neem een duik in de geschiedenis en ga met de speurtochten terug de tijd in. Leer van alles over het kasteel en doe de opdrachten. Kunnen jullie de oplossing vinden? 

Kabouterpad
In de tuin van Kasteel Groeneveld is een leuk kabouterpad te vinden. Super leuk voor wanneer je met de kleintjes het landgoed bezoekt. 

Grand Café Groeneveld
Bij Grand Café Groeneveld kun je heerlijk borrelen en lunchen. De kids kunnen iedere maand meedoen met een leuke kleurwedstrijd. De prijs is een gratis pannenkoekenfeest voor maar liefst 10 personen! In het park kunnen de kids heerlijk spelen. 

Hoeve Ravenstein 
Hoeve Ravenstein heeft een groot assortiment aan biologische- en streekproducten. Kom genieten op het heerlijke terras, neem een kijkje in de boerderijwinkel of doe de koeien memory. Ook leuk: Je kunt hier ook een super leuk feestje tussen de dieren vieren

Voor meer informatie over alle mogelijkheden, klik je op de roze button!

Grand Café Groeneveld

Groeneveld 2
3744 ML Baarn
Openingstijden Kijk voor de actuele openingstijden op de website via de roze button. Prijs Kijk voor de actuele prijsinformatie op de website via de roze button. Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & inspiratieAlle blogs

Uitgelicht

Ontvang elke maand onze tips

Ontvang elke maand onze tips

Iedere maand versturen we een leuke inspiratiemail bomvol met toffe uitjes & tips. De eerstvolgende is de zomervakantie special.

Schrijf je in