icon-closeClub Adventure juni2020
icon-closeClub Adventure juni2020

Levensgroot Koeien MemoryTerug naar het overzicht

Dit leuke spel speel je bij Hoeve Ravenstein! Lekker buiten en je leert ook nog eens over koeien.
Levensgroot Koeien Memory is een gezellige groepsactiviteit voor jong (vanaf 5 jaar) en oud. Meld je met je groep bij de boer of boerin op het erf, hij of zij zal de spelregels aan jullie uitleggen en de koeienplaatjes geven. Als je samen lol wilt beleven op de boerderij, dan is deze activiteit echt een aanrader.

Hoe werkt het?
De jongste mag beginnen en draait twee memoryplaten om. Als het twee dezelfde zijn, dan mag hij/zij ze houden en nog eens twee platen omdraaien. Zijn deze niet identiek, dan is de volgende aan de beurt. Wie op het einde de meeste koeienrassen heeft verzameld mag zich de winnaar noemen! 

Wil je meer weten of alvast reserveren? Klik op de roze websitebutton en neem contact op met de boerin, dan zorgt zij dat het in orde komt!

Tip: wist je dat Kidsproof 't Gooi ook de lekkerste, kindvriendelijke restaurants in de regio op een rijtje heeft gezet?

Hoeve Ravenstein

Ravensteinselaan 3
3744 ML Baarn
Openingstijden Voor actuele openingstijden klik je door naar de website via de roze button. Prijs Voor actuele prijzen klik je door naar de website via de roze button. Naar de website Direct mailen telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Tips voor thuis

Tips voor thuis

Corona - Lees onze blogs met tips voor thuis, thuiswerken, inspiratie voor een kinderfeestje thuis, leerzame apps en meer!

Bekijk