6x leukste zandstrandjes in het Gooi

6 juli 2022
Bij ons thuis zijn ze gek op zwemmen en dan vooral bij een gezellig strandje, waar ze ook lekker kunnen spelen. Zandkastelen bouwen, modder maken en gewoon lekker klooien met schepjes en emmertjes. We wisselen vaak af, want er zijn er verschillende in de buurt. Deze zandstrandjes in 't Gooi vinden wij het leukst!
Zandstrandjes in 't Gooi

Spiegelplas

Bij de Spiegelplas in Nederhorst den Berg geniet je heerlijk tussen het groen van een verscholen strandje waar de kinderen uitgebreid kunnen spelen.

De Strook

Bij de Strook in Breukeleveen vind je letterlijk een brede strook waar je zowel in het gras als op het strandje kunt genieten aan het water. Het zwemgedeelte is duidelijk gesloten van het gedeelte waar de boten varen, met een ondiep gedeelte en veel speeltoestellen.Vuntus

Dit strandje Vuntus in Loosdrecht is ook populair onder de ouders in 't Gooi. Kies een mooi plekje in het gras om je picknickkleed uit te rollen met uitkijk op het strandje waar je kinderen prachtige creaties kunnen bouwen van zand. En natuurlijk kun je hier heerlijk zwemmen.

Muiderstrand

Met een lekker uitzicht op de zeilbootjes in Muiderstrand in Muiderberg, zit je hier heerlijk met de strandbedje in het zand. Het water blijft lekker lang ondiep, dus prima voor de kinderen om te spelen en zwemmen.Huizerstrand

Aan het Gooimeer in Huizen geniet je van een breed strand met een wijds uitzicht over het water. En aan de boulevard haal je een lekker ijsje of eet je aan het einde van de dag lekker een pannenkoek op het terras. 


Blaricum Beach

Een heerlijk plekje is het strandje bij de gezellige strandtent Blaricum Beach. Met een heerlijk uitzicht over het water, zit je hier super relaxt met een hapje en een drankje. De kinderen kunnen lekker in het zand spelen en zwemmen. Dit strandje ligt iets voorbij restaurant Bruis in Blaricum met voldoende parkeergelegenheid. 

Meer zwemplekken

Kijk hier voor meer zwemplekken in 't Gooi en voor de mogelijkheden om een sloep te huren.

Veel plezier!
Maud


TIP: lees hier nog meer leuke blogs met uittips in 't Gooi! Naar de website