• Kidsproof.nl
  • Bezoek Kidsproof Vakantie
  • Bezoek Kidsproof Plus

Bosbad De Vuursche in BaarnTerug naar het overzicht

Midden in de bossen van Baarn ligt het Bosbad De Vuursche, met prachtige baden voor alle leeftijden!
Het bad bestaat uit vier met zonnecollectoren verwarmde openluchtzwembaden: een peuter-, kleuter-, recreatie- en wedstrijdbad. De kinderbaden zijn door een hek gescheiden van de diepe baden. Het peuterbadje is 20 tot 40 cm diep en er is een aparte hoek van 10 cm diep voor de allerkleinsten. Het kleuterbad varieert in diepte van 20 cm tot 50 cm en heeft een leuk speelelement. Naast de kinderbaden is een speeltuintje met klim- en speeltoestellen. Het hele kindergedeelte is rookvrij.

Tussen de grotere, diepere baden is een pier gebouwd. Dit vergroot de veiligheid aanzienlijk. De pier biedt de mogelijkheid dicht bij je zwemmende kinderen te blijven.

Het complex beschikt verder over een grote ligweide, gazons rondom de baden voor nog meer ligruimte, een terras met eenvoudige kiosk waar ijsjes, drankjes en snacks worden verkocht, twee beachvolleybalvelden en een tafelvoetbaltafel. Van alle voorzieningen kan gratis gebruik worden gemaakt. Extra leuk; als je een kaartje koopt voor het zwembad, mag je gratis een rondje midgetgolfen op de baan naast het zwembad.
Een heerlijk zomers uitje!

Let op:
In het Bosbad is het mogelijk om bij de kassa met PIN te betalen! Bij de kiosk echter nog niet. Je kunt bij de kassa eventueel wat contant geld pinnen om in de kiosk te gebruiken.

Meer info
Kijk voor meer informatie en de actuele openingstijden op de website, klik direct door via de roze button op deze pagina.

Nog meer ideeën voor uitjes tijdens de zomervakantie? Bekijk onze blog met zomertips!


TIP: kijk hier voor leuke zwemplekjes in 't Gooi

Baarns bosbad De Vuursche

Bosbadlaan 4
3744 KD Baarn
Openingstijden Zie website Prijs Zie website Naar de website Direct mailen
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & inspiratieAlle blogs

Uitgelicht

Ontvang elke maand onze tips

Ontvang elke maand onze tips

Iedere maand versturen we een leuke inspiratiemail bomvol met toffe uitjes & tips. De eerstvolgende is de zomervakantie special.

Schrijf je in