Bruis BlaricumTerug naar het overzicht

Spelen & eten bij Bruis in Blaricum! Hier moet je zijn geweest...
Leuk uiteten met de kids kan gewoon, bij Bruis Blaricum! 

Bruis Blaricum is een kindvriendelijk restaurant met speeltuin, ontdekhoeken en funfloor voor de kids en fijn uiteten in een relaxte no-worry sfeer voor de volwassenen. 

Bij Bruis
Een cappuccino op het terras, een wijntje bij het haardvuur of een biertje aan de bar, terwijl de kids spelen bij de speelwand, gamezone of een film kijken in de bioscoop. Bruis is voor de grote monden tot de kleine fijnproevers, maar ook voor een gezellige lunch of even bijpraten met een kopje koffie. Wil je nog even wat werk afmaken, bij Bruis hebben ze relaxte flexplekken en een vergaderzaal. 

In de zomer
Met mooi weer zit je hier ook perfect! Er is een fijn terras en met een grote buitenspeelplaats vermaken de kinderen zich hier uitstekend. Het restaurant heeft ook nog eens toegang tot het strandje aan het gooimeer. Hoe fijn is dat!

Menu
Bruis verzorgt 'happy healthy' food. Goed, gezond en echt vers eten. Klik op de roze button om het hele menu te bekijken. Lees onze blog om te zien wat onze kidsproofreporters zeggen over Bruis Blaricum!

Bruis Blaricum

Deltazijde 3
1261 ZM Blaricum
Openingstijden Maandag: gesloten
Dinsdag: gesloten
woensdag: 10:00 – 21:30 uur
Donderdag: 10:00 – 21:30 uur
Vrijdag: 10:00 – 21:30 uur
Zaterdag: 10:00 – 21:30 uur
Zondag: 10:00 – 21:30 uur
Prijs Voor de menukaart, zie website Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

De leukste uittips!

De leukste uittips!

Lees hier de allerleukste uittips met kinderen!

Actieve uitjes, binnen- en buitenactiviteiten, naar het museum, de speeltuin, het zwembad of theater. Alle tips overzichtelijk voor je op een rij.
Kijk snel!

De leukste tips