• Kidsproof.nl
  • Bezoek Kidsproof Vakantie
  • Bezoek Kidsproof Plus

Schaapskooi BlaricumTerug naar het overzicht

Kennen jullie de prachtige schaapskudde van de Schaapskooi in Blaricum al?
De Schaapskooi ligt aan de Blaricummerheide naast restaurant De Eendracht. Vanaf eind maart vind je hier de lammetjes weer en kun je meer ontdekken over de kooi en de kudde Drentse heideschapen die er rondloopt.

Activiteiten
Door het jaar heen worden er allerlei leuke activiteiten georganiseerd door het Goois Natuurreservaat, zoals paaseieren zoeken en het lentefeest in het voorjaar en in juni het gezellige schaapscheerdersfeest. Met name voor kinderen zijn er dan leuke activiteiten te doen. Een echte Kidsproof aanrader, houd onze Uitagenda in de gaten!

Op pad
Regelmatig is er een boswachter in de buurt van de kooi  om kinderen te laten zien hoe mooi en spannend de Blaricummer- en Tafelbergheide is. 

Bereikbaar
De Schaapskooi (Oude Naarderweg 3, 1261 DS, Blaricum) is het goed wandelend, fietsend en met het openbaar vervoer te bereiken. Met de auto kan ook, je kunt parkeren op het parkeerterrein van De Eendracht. Let er wel op dat het bij speciale activiteiten erg druk kan zijn en er zijn een beperkt aantal plaatsen.

TIP: denk ook aan een koffie en choco 'to-go', verkrijgbaar op het grote terras van De Eendracht.

Veel plezier!

Goois Natuurreservaat

Oude Naarderweg 2
1261 DS Blaricum
Openingstijden Iedere zondag Prijs Gratis Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & inspiratieAlle blogs

Uitgelicht

Ontvang elke maand onze tips

Ontvang elke maand onze tips

Iedere maand versturen we een leuke inspiratiemail bomvol met toffe uitjes & tips. De eerstvolgende is de zomervakantie special.

Schrijf je in