Klompengolf 5+Terug naar het overzicht

Dit leuke spel speel je bij Hoeve Ravenstein! Een gezellig uitje of groepsactiviteit in de buitenlucht.
Met zijn allen het erf ontdekken, dwars door de landerijen struinen en onderweg de koeien tegenkomen. En dat alles met een spannend wedstrijdelement. Leuker kan het niet worden! Deze activiteit is ook heel geschikt voor een gezellig kinderfeestje. 

Hoe werkt het?
Klompengolf is een balspel voor jong (vanaf 5 jaar) en oud. Het doel is om een grote leren bal met een golfstick bal in zo min mogelijk slagen in de hole te doen belanden. Klompengolf heeft 12 holes, een ronde duurt ongeveer 1 uur en je neemt het als team op tegen een ander team. Spannend!

Aanrader
Reserveer voor de kinderen (en volwassenen) een kleine knapzak met een flesje biologische vruchtensap of water, een candybar en biologisch fruit om onderweg van te genieten!

Meer info
Wil je meer weten of alvast reserveren? Klik op de roze websitebutton en neem contact op met de boerin, dan zorgt zij dat het in orde komt!


Tip: wist je dat Kidsproof 't Gooi ook de lekkerste, kindvriendelijke restaurants in de regio op een rijtje heeft gezet?

Hoeve Ravenstein

Ravensteinselaan 3
3744 ML Baarn
Openingstijden Voor actuele openingstijden klik je door naar de website via de roze button. Prijs Voor actuele prijzen klik je door naar de website via de roze button. Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Trouwen met papa!

Trouwen met papa!

Hoe vaak horen we wel niet "Mama, ik wil met papa trouwen". Wil jouw kind ook altijd al met papa trouwen? Wij verzorgen een superleuke ceremonie voor jullie onvoorwaardelijke verbinding, incl. fotoshoot! Je moet wel snel zijn, er zijn maar een paar plekjes en vol = vol.

Kijk hier...