• Kidsproof.nl
  • Bezoek Kidsproof Vakantie
  • Bezoek Kidsproof Plus

WeekendtipsTerug naar het overzicht

Weekendtips en weekenduitjes voor 't hele gezin. Ga er met je kinderen op uit!
Weekendtips en weekenduitjes voor ouders met kinderen vanaf 2 jaar vind je op Kidsproof 't Gooi! Want zeg nou zelf wat is nou leuker dan; eropuit met het gezin?

Op onze Eropuit pagina vind je alle kinderuitjes en tips die je dagelijks kunt doen!

In de Uitagenda vind je ook uitjes die op een speciale dag plaatsvinden. Hier vind je dus ook open dagen, workshops, festivals en andere gezinsuitjes. Klik door om alle weekendtips in 't Gooi te bekijken!

We verzamelen de weekendtips voor de Gooi en Vechtstreek, dus dorpen als Hilversum, Naarden, Bussum, Laren, Blaricum, Huizen, 's-Graveland, Loenen en Loosdrecht.

Er is in en om het Gooi zo veel leuks te doen voor het hele gezin, of jullie in het weekend nou graag de natuur in gaan, naar het bos of op de hei, een museum bezoeken, een mooie theatervoorstelling bijwonen, met dieren knuffelen of naar de bioscoop gaan, wij verzamelen het allemaal.

Natuurlijk ook leuk om een weekend uitje te combineren met een drankje en iets lekkers to-go bij een van de vele Kindvriendelijke restaurantjes in 't Gooi >>>.

Goed weekend!

PS: Heb je zelf een leuke weekendtip? Wij delen 'm graag! Laat het ons weten via gooi@kidsproof.nl 

Kidsproof t Gooi


Hilversum
Naar de website Direct mailen
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & inspiratieAlle blogs

Uitgelicht

Ontvang elke maand onze tips

Ontvang elke maand onze tips

Iedere maand versturen we een leuke inspiratiemail bomvol met toffe uitjes & tips. De eerstvolgende is de zomervakantie special.

Schrijf je in