icon-closeLandelijk Kidsweek wk36 en 37
icon-closeLandelijk Kidsweek wk36 en 37

De mooiste midgetgolfbanenTerug naar het overzicht

Midden in de oude bossen liggen maar liefst 3 banen met elk een eigen karakter.
Verscholen in de prachtige oude bossen van de Lage Vuursche liggen de Midgetgolftuinen Lage Vuursche. De zorgvuldig onderhouden tuinen tellen maar liefst 3 midgetgolfbanen met elk 18 holes. Ook een perfecte plek voor je kinderfeestje!

De biljartbaan heeft fantasievolle bouwsels en onverwachte routes. Deze baan is zowel geschikt voor volwassenen als voor kinderen. Dit is ook de baan die gebruikt wordt voor kinderpartijtjes.

De gravelbaan werd in 1954 al aangelegd, deze baan heeft de meest bekende hole types maar biedt ook verrassende variaties zoals loopings waar je extra punten mee kunt verdienen.

De grasbaan is een waar paradijs. Prachtig aangelegd en onderhouden en geeft het gevoel het 'echte' golf te spelen. Let wel op, na regen of tijdens onderhoud kan deze baan niet bespeeld worden. En hoge hakken zijn hier niet toegestaan.

Welke kies jij?

TIP: na afloop lekker samen pannenkoeken eten? Kijk eens bij Restaurant 't Jagershuis

Midgetgolftuinen Lage Vuursche

Karnemelksweg 3
3749 AH Lage Vuursche
Openingstijden zie website Prijs zie website Naar de website Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Back 2 School Special

Back 2 School Special

Check hier nieuwe tips voor clubjes, feestjes en andere naschoolse activiteiten. Van stoere skateboardlessen en musicallessen tot jump feestjes en te gekke typecursus. Bekijk ze hier allemaal...

Back2school tips