icon-closeLandelijk Kidsweek wk36 en 37
icon-closeLandelijk Kidsweek wk36 en 37

Peuters in het WildTerug naar het overzicht

Kom samen in de plassen stampen, schatten verzamelen, beestjes zoeken en lekker spelen!
Een kind, dat plezier beleeft in de natuur, is vrij en gelukkig. Het heeft minder speelgoed nodig en is tevreden met een boomtak of een ontmoeting met een slak. Dat gun je je eigen kind natuurlijk ook.

Het is veel leuker om samen met anderen het bos in te gaan. En nog leuker met een begeleider die leuke ideeën heeft over natuurbeleving en natuurspelletjes.

Herken je je hier in? Voor jou heeft Natuur is een Feest de Peuters in het wild – clubs  bedacht. Heb je zin met je peuter rond te snuffelen? Zou je het leuk vinden om dat met andere ouders en peuters gezamenlijk te doen?

Met Agnes Meijs als begeleider van Peuters in het Wild kun je op ontdekkingstocht in het verrassende park van de Hilversumse Meent. Van het voorjaar van 2015 was de eerste try-out en dat was zeer geslaagd.

Locatie
Startpunt is de Meentwerf, een oude brandweerkazerne omgetoverd tot creatieve werkplaats in het groen. Het adres: Mierenmeent 122, 1218 EM Hilversum Meent (bij Bussum).

Een deel van de kosten worden afgedragen aan de Meentwerf om dit leuke project te steunen.

Meer informatie
Voor meer informatie kun je doorklikken (via de roze button) naar de site, of neem contact op met Agnes Meijs, per email: agnesmeijs@gmail.com, of bel: 06-33045245.

Peuters in het Wild

Mierenmeent 122
1218 EM Hilversum
Openingstijden zondag 10.30 - 12.00 uur
Prijs € 9,50 per peuter met (groot)ouder incl gezonde versnapering & drinken. Broertjes/zusjes < 2 jr gratis Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Back 2 School Special

Back 2 School Special

Check hier nieuwe tips voor clubjes, feestjes en andere naschoolse activiteiten. Van stoere skateboardlessen en musicallessen tot jump feestjes en te gekke typecursus. Bekijk ze hier allemaal...

Back2school tips