Geogame ParkTerug naar het overzicht

Ga op zoek naar geocaches in het Geogame Park bij buitenplaats Boekensteyn in 's-Graveland! 8+

Haal de handleiding in het bezoekerscentrum en ga op pad. Geniet tijdens je zoektocht van de sprookjesachtige sfeer van het parkbos en de schitterende landhuizen uit de gouden eeuw. Welkom in het eerste Geogame Park van de wereld!

Op de historische buitenplaats liggen moderne schatten verborgen. Wie kan ze vinden met zijn smartphone? Je begint met drie caches die eenvoudig op te sporen zijn. Gemiddeld duurt dat zo'n twee uur. Als je deze caches gevonden hebt, heb je de sleutel van de schatkist in handen. Open met de code de eindschat en haal je beloning op!

Heb je de eerste keer geocaching doorlopen? Kom dan nog eens terug voor extra uitdagingen, de wereld van geocaching ligt voor je open! Het Geogame Park vind je naast Bezoekerscentrum Gooi en Vechtstreek in ’s-Graveland. Na het geocaching doe je nog een lekker drankje en hapje in Café Brambergen!

Voor vertrek
Bereid je ontdekkingstocht thuis goed voor zodat je in het park snel op pad kan:
download eerst een geocaching app op je smartphone, laad je batterijen op van je telefoon en trek goede schoenen aan en kleding aan, je gaat van het pad af.

Natuurmonumenten

Noordereinde 54b
1243 JJ 's-Graveland
Openingstijden Elke dag mogelijk Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Januari 2022

Januari 2022

De scholen zijn weer van start! Fijn dat de kindjes weer naar school kunnen. Voor na school en in de weekenden verzamelen wij natuurlijk weer gewoon de leukste tips bij jou in de buurt.

Eropuit tips