Theehuis 't Hooge ErfTerug naar het overzicht

Een heerlijk theehuis om lekker te lunchen midden in het bos, weg van de drukte en toch dichtbij!

Theehuis ’t Hooge Erf vind je vlak buiten de drukte van het dorp Lage Vuursche. Je kunt hier met het hele gezin heerlijk iets drinken, lunchen, high-tea-en of borrelen.

Achter het theehuis wandel je zo het bos in. Volg de gele route voor een heerlijke wandeling met je kinderen. Rondom het theehuis ligt een terras met houten banken en tafels.

In de winter liggen er dekens en kies je er natuurlijk voor warme chocomelk met slagroom te drinken. In het voorjaar geniet je hier van de eerste zonnestralen. In de zomer blijft het er heerlijk koel en in de herfst is dit de ideale borrelplek om in het weekend met je vrienden af te spreken. Terwijl jullie eindeloos bijkletsen, spelen je kinderen op het terras en sjouwen ze op het aansluitende veldje in het bos met takken heen en weer. Denk wel even om oude kleren ;-)

Je hapjes en drankjes bestel je binnen bij de bar. Op de menukaart vind je heerlijke broodjes, verse taarten, zelfgemaakte soepen én een kids’s choice: iets te eten, een drankje én een ijsje voor €7,50. Hou je het liever simpel? Voor €3 bestel je een bakje frites met mayo.

Náást het theehuis ligt het in 2013 geopende Klimbos! Voor ouders en kinderen die wel van een stoere uitdaging houden!

Theehuis 't Hooge Erf

Hoge Vuurseweg 11
3749 AB Lage Vuursche
Openingstijden

Ma- vrij 11 - 17 uur
Za 10 - 17 uur
Zo 10 - 19 uur

Prijs Zie tekst Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Kerstvakantie komt eraan

Kerstvakantie komt eraan

Wij zetten ook dit jaar weer de leukste uittips van de kerstvakantie in onze Uitagenda. Het Wintercircus, de schaatsbaan of het theater. Wat gaan jullie doen? Bekijk ook onze tips alvast. Het worden er steeds meer...

Bekijk onze uittips