Jumpsquare BaarnTerug naar het overzicht

Spring een gat in de lucht bij het grootste trampolinepark in Nederland in Baarn!

Yes, we hebben er een trampolinepark bij! En niet zomaar een; Jumpsquare in Baarn is een indoor trampolinepark van maar liefst 2500m2 groot! Springen bij Jumpsquare Baarn is dan ook dé ultieme combinatie tussen sport, fun en gezelligheid in een stoere setting.

Leef je uit in de Freestyle area, de High performance area met 'Walk-on wall', de BigAirBag area, de Trefbal area, de Basketbal area, trotseer de Foampit met slackline, of slinger vanaf de Trapeze als je durft! Hoe cool is dat?

De reguliere jump uren zijn toegankelijk voor kinderen vanaf 9 jaar. Voor kinderen van 2 t/m 8 jaar zijn er speciale Mini-Jump uren. Tijdens de Mini-Jump uren zijn de jongere kinderen ook van harte welkom in het trampolinepark. Zij mogen dan gebruik maken van het hele trampolinepark. Deze Mini-Jump uren zijn tijdens schoolvakanties elke dag van 10.00 - 12.00 uur en buiten de schoolvakanties zijn de Mini-Jump uren op woensdag- en vrijdagmiddag van 14.00 tot 15.00 uur en op zaterdag- en zondagochtend van 10.00 - 12.00 uur.

Meer informatie
Wil je meer informatie over Trampolinepark Jumpsquare Baarn? Klik dan op de roze button!

TIP: vier je kinderfeestje bij Jumpsquare, check hier alle info!

Jumpsquare Baarn

Hermesweg 12
3741 GP Baarn
Openingstijden zie website Prijs zie website Naar de website Direct mailen
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Back 2 School Special

Back 2 School Special

Check hier nieuwe tips voor clubjes, feestjes en andere naschoolse activiteiten. Van stoere skateboardlessen en musicallessen tot jump feestjes en te gekke typecursus. Bekijk ze hier allemaal...

Back2school tips