Bootje huren bij ZwierTerug naar het overzicht

Het water op! Ga te water en geniet van de natuur met een bootje van Zwier.

In Vinkeveen kun je heerlijk varen. Er zijn allerlei vaarroutes die je de prachtige omgeving laten zien. Super leuk om te doen met een bootje van Zwier

Bij Zwier kun je niet alleen een bootje huren, maar ook suppen, kanoën en zeilen. Ook aan de kids is gedacht. Hiervoor kun je met een ontdekking-kist op pad. 

Over de ontdekking-kist
Kinderen leren spelenderwijs. Samen de natuur ontdekken en genieten van al het moois wat je tegenkomt is een super ervaring. Om dit gemakkelijk te maken voor iedereen, hebben ze bij Zwier de Darwin kinderspeurtocht ontwikkeld. Deze ontdekking-kist zit boordevol opdrachten, ideeën, een schepnetje en een vergrootglas. 

Wil je meer weten over de bootverhuur bij Zwier? Lees dan verder via de roze button! 

Een lekker hapje eten met het hele gezin? Kijk dan ook eens op onze uit-eten pagina!

Zwier

Winkeldijk 20a
3645 AP Vinkeveen
Openingstijden Op reservering. Prijs Kijk voor de actuele tarieven op de website via de roze button. Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Trouwen met papa!

Trouwen met papa!

Hoe vaak horen we wel niet "Mama, ik wil met papa trouwen". Wil jouw kind ook altijd al met papa trouwen? Wij verzorgen een superleuke ceremonie voor jullie onvoorwaardelijke verbinding, incl. fotoshoot! Je moet wel snel zijn, er zijn maar een paar plekjes en vol = vol.

Kijk hier...