Lasergamen in LoosdrechtTerug naar het overzicht

Een spannend partijtje voor stoere kids bij de Avontuurfabriek.

Op zoek naar een avontuurlijk partijtje? Lasergamen bij de Avontuurfabriek in Loosdrecht is een goede optie voor kinderen die wel van wat spanning houden.

In twee teams betreden jullie het mooie en grote speelveld waar je probeert de tegenstander uit te schakelen. Twaalf minuten lang probeer je een zo goed mogelijke score neer te zetten terwijl de adrenaline door je lijf giert. Deze game zit vol met licht- en geluidseffecten, waardoor het een spel wordt om nooit te vergeten. Het spel is ongevaarlijk en het doet geen pijn als je geraakt wordt.

Het feestje kan uitgebreid worden met verschillende opties. Zo kan je een verjaardagsmand met een cadeautje voor de jarige, onbeperkt limonade en voor iedereen een zakje chips erbij kiezen, er kan gekozen worden voor een slagroomtaart en ook eten bij de Avontuurfabriek is een optie.

Je kunt zelf nog kiezen om dit uitje te verlengen met een uur led bowlen, 3D Fluor golf of andere activiteiten. Wil jij ook zo'n gaaf partijtje organiseren? Kijk dan op de website via de roze button voor alle mogelijkheden!

Tip: bekijk onze Uitagenda om te zien welke uittips er gepland staan voor deze week.

De Avontuurfabriek

Industrieweg 10
1231 KH Loosdrecht
Openingstijden Op afspraak Prijs Kijk op de website voor alle actuele arrangementen en tarieven Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs