• Kidsproof.nl
  • Bezoek Kidsproof Vakantie
  • Bezoek Kidsproof Plus

Feestje op de boerderijTerug naar het overzicht

Bij boerderij Hoeve Ravestein op landgoed Groeneveld in Baarn geef jij een feestje tussen de dieren!
Wil je je kinderfeestje bijzonder vieren? Dat kan op Hoeve Ravenstein. De bijzondere verjaardagsrondleiding met je vriendjes en vriendinnetjes gaat langs alle leuke plekjes waar normaal gesproken niemand komt. Je leert alles over de koeien en de moestuin en kunt ook knuffelen met alle andere dieren zoals de konijntjes, geiten, kippen en de ezel...

Twee manieren
Je kunt zelf kiezen hoe je jouw feestje wilt vieren. Je kunt samen met je vriendjes en vriendinnetjes meedoen aan de boerderij speurroute, en dat aanvullen met eigen spelletjes en activiteiten op Hoeve Ravenstein. Er zijn volop mogelijkheden!

Je kunt er ook voor kiezen om jouw feestje helemaal door Hoeve Ravenstein te laten organiseren. Makkelijk voor de ouders, en super leuk voor de kids! Gedurende twee uur gaan de kinderen meedoen aan een leuk en educatief programma. Vergeet ook niet om een leuke groepsfoto te maken op het boerenerf, leuk voor later!

Meer informatie of alvast reserveren
Via de roze websitebutton kun je contact opnemen met Boerin Esther, zij helpt je graag!

TIP: Nog op zoek naar een cadeau? Kidsproof 't Gooi heeft ook de leukste kinderwinkels in de regio op een rijtje gezet!

Hoeve Ravenstein

Ravensteinselaan 3
3744 ML Baarn
Openingstijden Data en tijden in overleg. Prijs Voor actuele prijzen klik je door naar de website via de roze button. Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & inspiratieAlle blogs

Uitgelicht

Ontvang elke maand onze tips

Ontvang elke maand onze tips

Iedere maand versturen we een leuke inspiratiemail bomvol met toffe uitjes & tips. De eerstvolgende is de zomervakantie special.

Schrijf je in