• Kidsproof.nl
  • Bezoek Kidsproof Vakantie
  • Bezoek Kidsproof Plus

KlimfeestjeTerug naar het overzicht

Zo hoog klimmen als je durft, dat is pas een stoer verjaardagsfeestje! Voor kinderen vanaf 7 jaar.
Ben je (bijna) jarig en mag je een partijtje geven? Kom dan klimmen. Klimmen is stoer. Spannend. Gaaf. Laat zien aan je maatjes wat je kunt. Klimmen aan een touw van beneden naar boven. Tot zover je kunt. En als je helemaal tot boven komt, kan je de sirene een mep geven, zodat iedereen weet dat je boven bent.

Als je als partijtje komt klimmen, duurt dat ongeveer 1,5 uur. Eerst gaan jullie klimmen aan een touw. Iemand van Rock Steady doet de klimgordels om en zorgt dat het zekeren (= touw vasthouden van degene die klimt) veilig gebeurt. Daarna komt het hoogtepunt van het partijtje: de super- bungy-swing. Jij mag als jarige zelfs twee keer springen! Je partijtje eindigt met een zakje chips en frisdrank naar keuze.

Per 3 vriendjes of vriendinnetjes moet er een volwassene bij zijn om de kinderen te zekeren. Ieder krijgt een klimgordel te leen. Iedereen moet (schone!) gympen meenemen en kleding aandoen waarin je je goed kan bewegen.

Meer weten? Klik op de roze button om naar de website te gaan!

Tip: wist je dat Kidsproof 't Gooi ook de allerleukste eropuit-tips voor het hele gezin op een rijtje heeft gezet?

Rock Steady

Zanderijweg 12-14
1403 XV Bussum
Openingstijden Klik op de roze websitebutton voor meer info. Prijs De prijs van een partijtje is €105 (tot en met 6 kids).
Per vriendje extra komt er €17,50 bij.
Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & inspiratieAlle blogs

Uitgelicht

Ontvang elke maand onze tips

Ontvang elke maand onze tips

Iedere maand versturen we een leuke inspiratiemail bomvol met toffe uitjes & tips. De eerstvolgende is de zomervakantie special.

Schrijf je in