Pannavoetbal feestjeTerug naar het overzicht

Speel tijdens het Pannavoetbalfeestje de sterren van de hemel en ga achteraf lekker zwemmen!
Ben je helemaal gek van voetbal of lijkt je het leuk om met je vriendjes en vriendinnetjes op jouw kinderfeestje een balletje te trappen? Dan is het pannavoetbal partijtje bij Sportcentrum de Trits in Baarn écht iets voor jou!

Tijdens dit feestje kun je de sterren van de hemel spelen in de sporthal. Pannavoetbal is eigenlijk een vorm van straatvoetbal, waarbij je twee kleine goaltjes hebt. Op het speciale pannaveld dat bestaat uit drie veldjes, kunnen jullie helemaal losgaan. Je speelt met zachte ballen, waarbij je moet proberen de bal door de benen van je tegenstander te spelen, balbezit houdt, scoort en zoveel mogelijk punten verzameld. Laat zien hoe snel en slim je bent, versla je tegenstander met slimme trucjes en schijnbewegingen en scoor! Dit feestje is voor kinderen vanaf 5 jaar.

Een kinderfeestje bij De Trits
Reserveer je bij de Trits een kinderfeestje dan wordt alles tot in de puntjes geregeld. Elk feestje duurt drie kwartier en is te boeken vanaf 6 personen. Voor of na het feestje mag iedereen gratis zwemmen.

De Trits zorgt voor:
* Feestelijke ontvangst met versierde tafel
* Cadeautje voor de jarige
* Limonade en chips
* Begeleiding bij alle activiteiten

Wil je tijdens het feestje iets lekkers trakteren? Bestel dan een speciaal Feestmenu in een leuke box, bestaande uit patat, een snack naar keuze, een pakje drinken en een kleine verrassing.

Wil je meer weten over dit toffe voetbalfeestje of direct reserveren? Lees dan verder via de roze websitebutton.

Lekker uiteten op je verjaardag? Kijk eens naar de Uiteten pagina met al onze tips voor kindvriendelijke restaurants.

Sportcentrum De Trits

Goeman Borgesiuslaan 2
3741 CR Baarn
Openingstijden Het feestje duurt drie kwartier.
Te boeken tijdens de reguliere openingstijden van Sportcentrum de Trits.
Prijs € 19,50 p.p. Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Trouwen met papa!

Trouwen met papa!

Hoe vaak horen we wel niet "Mama, ik wil met papa trouwen". Wil jouw kind ook altijd al met papa trouwen? Wij verzorgen een superleuke ceremonie voor jullie onvoorwaardelijke verbinding, incl. fotoshoot! Je moet wel snel zijn, er zijn maar een paar plekjes en vol = vol.

Kijk hier...