• Kidsproof.nl
  • Bezoek Kidsproof Vakantie
  • Bezoek Kidsproof Plus

Kabouterland 3+Terug naar het overzicht

Samen met je vriendjes en vriendinnetjes ga je op zoek naar het kabouterdorpje in het bos!
Diep in het bos is er een kabouterdorpje verscholen tussen de bomen. Zie jij dat? Ga met Kidz Natuurlijk op stap! Doe mee met de kabouterspeurtocht en vind het dorpje waar Kabouter Bim woont. 

Alle kinderen krijgen een kaboutermuts op en een knapzak met wat lekkers erin. Bij het dorpje staat kabouter Bim al op jullie te wachten met echte kabouterlimonade. Jullie kunnen lekker gaan zitten en samen vieren jullie het feestje van de jarige. De cadeautjes worden uitgedeeld, er wordt gedronken, gelachen en gegeten van het lekkers wat er in de knapzak zit.

Daarna mogen de kinderen hun eigen kabouterdorpje maken met spullen uit de natuur en kabouters waar ze heerlijk mee mogen spelen. De kinderen krijgen allemaal een echt kabouterdiploma en een kabouter mee.

Het feestje duurt ongeveer 1,5 tot 2 uur en is geschikt voor kinderen van 3 t/m 6 jaar oud.

Meer weten? Klik op de roze button om naar de website te gaan.

Tip: nog op zoek naar een leuk cadeau voor de jarige? Kidsproof 't Gooi heeft ook de leukste kinderwinkels in de regio op een rijtje gezet!

Kidz Natuurlijk

Laanstraat 56a
3743 BG Baarn
Openingstijden Op aanvraag Prijs Klik op de roze websitebutton voor meer info. Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & inspiratieAlle blogs

Uitgelicht

Ontvang elke maand onze tips

Ontvang elke maand onze tips

Iedere maand versturen we een leuke inspiratiemail bomvol met toffe uitjes & tips. De eerstvolgende is de zomervakantie special.

Schrijf je in