Ponykampen HilversumTerug naar het overzicht

Vijf dagen lang zo veel mogelijk paardrijden, spelletjes met en zonder pony op de Hilversumse Ponyclub!

Ben jij een groot paardenliefhebber? Doe dan mee met één van de ponykampen van de Hilversumse Ponyclub!

Ieder jaar organiseren ze hier ponykampen waar kinderen aan deel kunnen nemen en zo een vakantieweek van hun leven ervaren! Er wordt iedere dag gereden en leuke spelletjes gedaan met en over paarden. Er wordt veel geknuffeld en gepoetst en natuurlijk ook heel veel geleerd over paarden!

Het is aan de instructeurs om te beoordelen of dat een kind mee kan doen aan de ponykampen, daarom willen ze bij de Hilversumse Ponyclub graag dat iedereen van buitenaf een keer een privéles neemt zodat ze de ruiters in de juiste lesgroep in het ponykamp kunnen zetten. Zo hopen ze dat ze iedereen het leukste ponykamp kunnen geven!

Praktische informatie
De ponykampen zijn van maandag tot en met vrijdag 09:00 tot 17:00 uur. Omdat de werkzaamheden op de manege na 17:00 uur gewoon doorgaan zullen de kinderen na dit tijdstip niet meer worden beziggehouden. Indien mogelijke blijven de kinderen in de trainingsweek op donderdag slapen op de Hilversumse ponyclub.

Wil je meer weten over dit leuke kamp? Lees dan verder via de roze button.

Kijk voor nog meer leuke uitjes en activiteiten voor in de vakantie ook eens op onze eropuit-pagina!               

De Hilversumse Ponyclub

Rading 125
1213 RM Hilversum
Openingstijden Kijk voor de actuele dagen en tijden op de website via de roze button. Prijs Kijk voor de actuele tarieven op de website via de roze button. Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs