Jelly Jam Dance CampTerug naar het overzicht

Dansschool Jelly Jam Dance organiseert een spetterend Dance Camp deze zomer in Naarden!

Op zoek naar een geweldig zomerkamp? Ga dan op Jelly Jam Dancecamp!

In één week krijg je maar liefst 3 dansen te leren. De dansstijlen waarin je les krijgt zijn Streetdance, HipHop en breakdance. De lessen worden gegeven door professionele dansdocenten van Jelly Jam Dance. Of je nu veel of weinig danservarinv hebt, de docenten weten met hun jarenlange ervaring de lessen aan te passen aan jouw dansniveau en zorgen ervoor dat deze week iedereen de hoofdrol heeft! 

Elke dans bestaat uit vaste danspassen, maar daarnaast is er ook veel vrijheid voor je eigen fantasie en creativiteit en om zelf dansbewegingen te bedenken.

Eindvoorstelling
Tijdens deze week werk je toe naar een spectaculaire eindshow waar iedereen naar mag komen kijken! Er wordt gebruik gemaakt van verschillende accessoires om aan te doen en ook wordt er gewerkt aan muzikaliteit en podiumpresentatie. Vrijdag is er eerst een generale repetitie, waarna de dansers zich zullen omkleden en schminken en klaar maken voor de eindshow.

Alleen maar dansen ? Echt niet !
Deze week krijg je gedurende 5 dagen elke ochtend en middag een 1,5-2 uur durende workshop. Wat je verder gaat doen zijn spelletjes buiten, teambuilding spelletjes, graffiti spuiten op t-shirts en lekker knutselen en creatief bezig zijn voor het decor. Je gaat ook zwemmen in zwembad de Lunet !

Eten en drinken
Elke dag zorgt Jelly Jam Dance voor lekkere en gezonde tussendoortjes. Ook verzorgen ze een uitgebreide lunch die jullie gezamenlijk vaak buiten zullen gaan nuttigen. Op donderdag zorgt Jelly Jam Dance zelfs ook voor het avondeten en mag je lekker lang blijven en meedoen met de ‘ bonte’ avond.

Meer weten of meedoen? Klik dan op de roze button!

TIP: kijk hier voor een overzicht met kindvriendelijke restaurants in 't Gooi!

Jelly Jam Dance

Amersfoortsestraatweg 16
1411 HD Naarden
Openingstijden
Laatste week van de zomervakantie
Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs