Zeilschool De VuurtorenTerug naar het overzicht

Doe mee met een super tof zeilkamp in de zomervakantie bij Zeilschool de Vuurtoren in Loosdrecht.
Zeilschool de Vuurtoren in Loosdrecht biedt al jaren fantastische zeilkampen voor kinderen vanaf 7 jaar. Samen met andere kinderen leer je zeilen en beleef je heerlijke dagen op het water!

Je komt op de mooiste plekjes! De instructeurs hebben snelle motorboten en een scherp oog, ze houden je altijd in de gaten en ze komen je halen mocht je te ver afdrijven.

Tussen de lessen door doe je spelletjes en zijn er limonadepauze's. Je luncht gezamenlijk op de pont of op een eiland. Is het weer te slecht om te zeilen dan is er een leuk en leerzaam alternatief programma.

Als afsluiting van de week is er een rondvaart voor de papa's en mama's. Je kunt dan laten zien hoe goed je al kunt zeilen. Voordat je naar huis gaat krijg je een origineel Vuurtoren diploma 1, 2 of 3.

Meer weten? Klik op de roze button om naar de website te gaan!

Tip: wist je dat Kidsproof 't Gooi ook de leukste eropuit-tips voor het hele gezin op een rijtje heeft gezet?

Zeilschool de Vuurtoren

Oud Loosdrechtsedijk 97a
1231 LR Loosdrecht
Openingstijden Klik op de roze websitebutton voor meer info. Prijs zie website: klik op de roze websitebutton voor meer info. Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Kerstvakantie komt eraan!

Kerstvakantie komt eraan!

Wij zetten ook dit jaar weer de kerstvakantie uittips in onze Uitagenda. Het Wintercircus, de schaatsbaan en de kindervoorstellingen! Wat gaan jullie doen? Bekijk ook onze kerstblogs voor meer inspiratie voor uit en thuis!

Alle uittips