5x een indoor kinderfeestje in Groningen

25 januari 2024
Er zijn weer héél veel kindjes JARIG in GRONINGEN. Wat is er nu leuker dan je verjaardag vieren met een uniek, sportief of creatief KINDERFEESTJE en aaaaaaaaaaaaaaaal je vriendjes ;-). Nu moet mama er alleen nog eentje vinden. Voor al jullie kindjes deze kinderfeestjesspecial met zes geweldige binnenpartijtjes in de buurt.
Kinderfeestjes in Groningen voor binnen!

Van jongleren tot éénwieleren
Altijd al willen meedoen met de artiesten van het circus? Dat kan bij Circus Santelli. In twee uur leren jij en je vrienden de fijne kneepjes van het vak! Trapeze of acrobatiek, deze technieken komen je motoriek altijd ten goede. Wat een spectaculaire verjaardag!

(Survival) tips voor mama
Welk feestje je ook geeft, er komt altijd een ieniemienie beetje stress bij kijken. Want, HALLO, véél kinderen en een hoge verwachting van de dames en heren.  Dus pak deze tips erbij voordat het begint en ADEM in en adem uit. Vanavond is die bank weer van jou! 

Timmer een dino in elkaar 
Dít is leuk! Zelf je handen uit de mouwen en aan de slag tijdens je kinderfeestje. Bij de Kunstkeet is er keuze uit maar liefst zes thema's en ze zijn allemaal even creatief. Timmer een Dino in elkaar of creëer de coolste tas van de klas. Zo'n vet feestje heb je nog niet gehad!Bunny Hop en andere tricks
Tricks en skills op SKATE en BMX gebied kun je ook tijdens je feestje leren. Bij Skatepark (indoor) Colosseum krijg je les van een ervaren docent. Na het feestje mag je nog even freestylen. Een vet feestje voor dudes en dudettes waar je nog lang plezier van hebt.

Traktatie Inspiratie
En wat voor traktatie gaan we dit jaar weer verzinnen?! Niet al te ongezond, makkelijk en er leuk uitzien, dit zijn zomaar een aantal van de criteria die ik het liefst allemaal zou hanteren. Maar het verzinnen! Zoek daarom niet verder en kijk tussen deze TIPS.
Disco (Bowl) Fever
Je vrienden verslaan op de baan tijdens je verjaardag, altijd een goed idee. Bij Sportcentrum Leek kun je komen DISCOBOWLEN. Patatjes erbij maken het helemaal af, nog meer uitbreiden kan ook.  Zet die schoenen maar klaar want dit feestje kan beginnen!

Zwemmen als Zeemeermin
Hóe leuk is het om te leren zwemmen als Ariël, een échte zeemeermin! Een super gave en sportieve activiteit voor je feestje. En met zo'n mooie lange staart aan, hoe gaaf. Bij Mijnzwemschool in Groningen ben je zeker in goede handen. Uitnodigen maar!Veel plezier met jullie feestjes! 

TIP check de categorie Kinderfeestjes voor een overzicht met alle feestjes in Groningen