Dansles, theater & balletles in Groningen
Dans & theater

Dansles, theater & balletles in Groningen

Ontdek de leukste dansstudio's en theaterscholen voor kids. In Groningen kunnen kinderen kiezen uit toneel, dansen, ballet, breakdance, acteerles, jazz, musical, streetdance en meer.

Bekijk alle musicalscholen, jeugdtheaters en dansscholen in Groningen!

Filteropties

Leeftijd
Locatie
totaal 18 resultaten
Pagina: 1
totaal 18 resultaten
Pagina: 1

Dansles, balletles en theaterles voor kinderen in de regio Groningen

Is jouw kind een echt podiumbeest? In de omgeving van Groningen, Haren en Roden kun je op dansles, balletles, musicalles, drama, theaterles, toneelles, acteerles en meer.

De leukste dansscholen in de omgeving van Groningen, Haren en Roden

Wij hebben onze favoriete dansscholen verzameld in Groningen, Haren, Roden, Zuidhorn, Hoogezand, Delfzijl, Zuidlaren en Winschoten. Veel dansscholen bieden verschillende dansstijlen aan. Wat dacht je van ballet, klassiek ballet, jazz ballet, moderne dans, breakdance, streetdance, tapdans, hiphop en meer. Kies hier de dansstudio die bij jouw kind past. Leuk: ook voor de allerkleinsten zijn er vaak al danslessen zoals pamperdans, peuterdans, kleuterdans en kinderballet.

De leukste theaterscholen in de omgeving van Groningen, Haren en Roden

Ook zijn er een heleboel gezellige jeugdtheaterscholen en toneelverenigingen voor kinderen in Groningen, Haren, Roden, Zuidhorn, Hoogezand, Delfzijl, Zuidlaren en Winschoten. Kinderen kunnen zich aansluiten bij een theatergroep of alles leren over musical, cabaret of improvisatie. Voor je het weet zie je jouw acteur of actrice in de dop op het podium staan!

Op Kidsproof Groningen vind je alle leuke theaterlessen en danslessen voor kinderen in de omgeving van [3 plaatnamen].