Zwemschool Aqua GroningenTerug naar het overzicht

Bij zwemschool Aqua heb je in kleine groepen les. Voor baby en puppyzwemmen kun je hier ook terecht.
Het is goed om je kind op jonge leeftijd al aan het water te laten wennen. Bij Zwemschool Aqua Groningen kun je daarom (voordat je gaat zwemlessen) al babyzwemmen en puppyzwemmen.

Bij babyzwemmen wen je samen met je kindje aan het water, deze lessen volg je tot je baby één jaar is. Daarna mag je kindje instromen bij puppyzwemmen, deze lessen sluiten aan bij het te halen ABC diploma.  Vervolgens mag je kindje vanaf zijn vierde jaar aan de slag met het zwem ABC om zijn/haar zwemdiploma te halen.

Het water in het zwembad is lekker warm en je kunt vanaf de tribune kijken bij de lessen. Deze zwemschool staat midden in Lewenborg.

Kijk op de website, via de roze button, voor de lestijden en tarieven. Je kunt gebruik maken van een gratis proefles!

Benieuwd naar de andere sporten die je in Groningen kan doen? Kijk op ons Clubjes overzicht voor de leukste kinderclubjes in Groningen.

Zwemschool Aqua

Overloop 51
9732 HZ Groningen
Openingstijden Bekijk de website voor de lestijden Prijs Vanaf €41,- per maand Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

8x leuke theatervoorstellingen

8x leuke theatervoorstellingen

Vier de vakantie bij Spot Groningen. Samen met je kind(eren) geniet je van fantastische uitvindingen, overdonderend muziektheater, adembenemend circustheater en nog heel veel meer. Kies uit een van de 8 jeugdvoorstellingen!

Bekijk ze alle 8