icon-closeMuseumkids leaderboard week 42-43
Hobby? De leukste clubjes in Groningen

Hobby? De leukste clubjes in Groningen

In Groningen zijn heel wat clubjes te vinden. Wat dacht je van skiën, voetbal, yoga, zwemmen, golf of creatief aan de slag!

Hier vind je een overzicht van alle leuke clubjes in Groningen.

Er is vast een clubje dat bij jouw kind past.

Filteropties

TYPE CLUBJE
Leeftijd
Locatie
totaal 53 resultaten
Pagina: 12
totaal 53 resultaten
Pagina: 12

Zoek je een leuke sport of hobby voor je kind in de regio Groningen?

In de omgeving van Groningen, Haren en Roden is er heel veel keuze uit leuke sportclubjes & sportlessen voor kinderen: denk aan zwemles, voetbal, tennisles, hockey, ballet, dansles, musical, theater, gym/turnen, judo, karate, yoga en mindfulness voor kinderen. Wist je dat er ook al leuke lessen voor baby’s en peuters zijn? Denk aan peutergym, peuterdans, peuteryoga, babyzwemmen en muziek op schoot.

Ook zijn er in regio Groningen heel veel creatieve workshops (naailes, knutselatelier, tekencursussen), muzikale lessen (zangles of leer een instrument: gitaarles, pianoles, blokfluitles) en bijvoorbeeld kookcursussen voor kinderen.

Is jouw kind gek op dieren, de natuur en buitenzijn? Dan kun je je aanmelden bij de scouting, bij de manege om te paardrijden, bij de watersportclub om te leren surfen of zeilen & meer.

Alle leuke clubjes, lessen en workshops voor kinderen in de omgeving van Groningen, Haren en Roden

Op Kidsproof Groningen vind je alle leuke sporten en clubjes voor je meisje of jongen in (de omgeving van) Groningen, Haren, Roden, Zuidhorn, Hoogezand, Delfzijl, Zuidlaren en Winschoten!