Uittips meivakantieTerug naar het overzicht

Wil jij de leukste uittips bij jou in de buurt ontvangen? Kijk dan hier...
Elke maand versturen wij de leukste uittips per mail aan ouders in Groningen! Waar kun je fijn buitenspelen, op kamp, naar die populaire natuurspeeltuin of het museum en theatervoorstelling. En dan natuurlijk het liefst in de buurt...

Wij gebruiken actuele thema's en specials met leuke onderwerpen waar je als ouder vaak mee te maken krijgt. Denk aan vakantieperiodes, bij de start van het buitenseizoen, Moederdag, uitjes in het voorjaar en bijvoorbeeld waar je samen naar paaseieren kunt zoeken.

Schrijf je in voor onze gratis nieuwsbrief en zorg dat je onze leuke tips niet mist Klik hier!

Wacht niet te lang, want...
Vóór elke vakantie, en bijvoorbeeld met Pasen, Pinksteren, Hemelvaart, Moederdag, sinterklaas en andere leuke momenten, tippen we je over de leukste activiteiten bij jou in de buurt!

Tip: zoek je nog een leuke invulling voor een kinderfeestje? Bekijk dan hier alle Kinderfeestjes in 'Groningen!

Tip: wist je dat Kidsproof je ook via Facebook op de hoogte houdt van de leukste kinderactiviteiten? En voor een kijkje achter de schermen kijk je op Instagram. Like ons nu dan mis je niks!

Kidsproof Groningen


Naar de website Direct mailen
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

8x de leukste vakantiekampen

8x de leukste vakantiekampen

Check deze toffe vakantiekampen, voor overdag of iets verder weg met overnachting. We helpen je ook met het kiezen van een kamp, want dat is vaak nog best een uitdaging met zoveel opties!

Welke kies jij?